КОЛУБАРА – ЖЕЛЕЗНИЧАР 1:2

 
ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА
 
Колубара – Железничар 1:2 (0:1)
 
Гледалаца: 200. Судија: Иван Госпавић (Лазаревац). Стрелци: Филиповић у 71. минуту за Колубару, Павлов у 8. и Петровић у 50. минуту за Железничар.
 
КОЛУБАРА: Поповић, Ћосић, Милићевић, Васиљевић, Кочовић, Кочић, Молс, Николић, Садиковић, Милићевић, Илић. Играли сујош: Станивуковић, Гуџулић, Ђокић, Вулин, Леандро, Татомировић, Радић, Зубаиру, Станковић, Филиповић, Глушчевић, Радосављевић.
 
ЖЕЛЕЗНИЧАР: Станковић, Лакићевић, Конатар, Обрадовић, М. Јовановић, Ковачевић, Маркешић, Гргић, С. Јовановић, Павлов, Зувић. Играли су још: Петровић, Обреновић, Хајдин, Балаж, Томић, Л. Петровић, Ђорђевић, Милосављев, Лаиновић, Чижик, Ивић.
 
Лазаревчани су у првом контролном мечу угостили новог суперлигаша из Панчева, који је одиграо врло добро и заслужено победио. Страхиња Јовановић је у 8. минуту продро по левој страни, претрчао више од 60 метара и идеално упослио Павлова, који се нашао „очи у очи” с голманом Поповића и лако га матирао. Крајем првог дела Лазаревчани су покушали да савладају Станковића, после неколико центаршутева са стране, ал Лазаревчани су ублажили пораз у 71. минуту, кад је млади Радосављевић идеално упослио Филиповића, који је изашао и сам испред Петровића и рутински послао лопту у мрежу Панчеваца. До краја су Лазаревчани имали две изгледне прилике да поравнају резултат, али интервенцијом Петровића резултат се није променио.
 
З. Лазаревић
 
ОБЈАВЉЕНО: 29. 06. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!