КОМШИЈСКИ ДЕРБИ СРПСКЕ ЛИГЕ ПРИПАО НАФТАГАСУ ИЗ ЕЛЕМИРА

Спорт-Пред око  500 гледалаца  Елемирци су дочекали фудбалере зрењанинског Радничког  и у комшијскм дербију  Српске лиге „Војводина “ остварили победу резултатом 3:1.

Хет-трик Миљан Миливојев

Утакмици су присуствовали: генереални секретар Фудбалског савеза Војводине Миодраг Цвијић,  потпредседници ФСВ Горан Драча и Драгољуб Збиљић,  Душко Грујић председник тренерске организације ФСВ и Велибор Младеновић председник ФСГ.

Прво су запретили играчи Радничког у 5. минуту, када је на дугу лопту Росића, Попов пробио по левој страни, али је његов шут завршио тик изнад пречке голмана домаћих  Галића. У 14. минуту голман Радничког Носаљ истрчава на лопту ван шеснаестерца, незгодно је захвата, Миливојев је узима и таман да упути шут ка празном голу Носаљ га обара и добија црвени картон. Утакмицу напушта Росић, да би уместо њега ушао други голман Честић. Миливојев изводи слободан ударац, лопта погађа живи зид, на одбијену лопту натрчава Миливојев и погађа за 1:0.

У 19. минуту након неспоразума голмана Честића и штопера Јањатовића на својој половини, на 20 метара од гола, Миливојев одузима лопту и постиже погодак за 2:0.

Пред сам крај првог полувремена Видић са 10. метара, након убачене лопте Швоње, погађа стативу.  На старту другог полувремена Грбић одлично центрира за Миливојева који на срећу гостију погађа пречку.  У 58. минуту Попов са 25. метара, након снажног и прецизног шута, постиже еврогол и смањује на 2:1. Одмах су запретили домаћи преко Вукоја који је упутио шут са 20 метара, али је његова лопта завршила тик поред стативе. Гол одлуке виђен је у 80. минуту када је искусни Швоња центрирао са леве стране за Миливојева, који постиже свој хет-трик на мечу за испоставиће се коначних 3:1 за Нафтагас из Елемира.

Табелу и резултате погледајте на нашем порталу под рубриком Србијаспорт ОВДЕ

 

ФК НАФТАГАС ЕЛЕМИР: Галин, Грбић, БјелиЋ, Вукоје, Козловачки, Миливојев, Самарџић, Видић, Чигоја, Швоња и Бачвански. Заменици играча: Матковић, Дурмиши, Попов, Степанов, Павлов, Панић и Јокић.

ФК РАДНИЧКИ ЗРЕЊАНИН: Носаљ, Марковић, јањатовић, Јефтић, Ковачевић, Стефановић, Попов, Росић, Маркоски, Косовић и Шемић. Заменици играча; Честић, Михољчић, Драговић, Мрђеновић, Козић, Вударин и Квргић.

ОБЈАВЉЕНО: 25. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!

Go to Top