КОНАТАР И БАЛАЖ ЈОШ ДВЕ ГОДИНЕ У СУПЕРЛИГАШУ ЖЕЛЕЗНИЧАРУ

У суперлигашу са Тамиша доста играча је овог лета отишло и дошло за предстојећу другусезону у Супер лигу Србије. Нови тренер Марко Савић имаће нимало лак задатак да формира потпуно нов тим Панчеваца где су амбиције пласман у плеј-оф. Председник клуба Зоран Наунковић (на слици) нема нимало одмора и у договору са осталим члановима руковждства клуба ради на појачањима клуба. После разговора са двојицом фудбалера договорена је продужетак сарадње на још две сезоне са дефанзивцина у тиму ,,,диззелке,, Марком Конатаром (24) и Бојаном Балажом (23) који су већ три сезоне у Панчеву. Повратник у тиму је и штопер Мирко Миликић (23) који се успешно опоравио од операције и на мечу са румунским друголигашем Чикереди био стрелац победоносног поготка.

– Драго ми је што смо продужили сарадњу са нашим играчима Балажом и Конатаром који су три године у нашем клубу, као и да се Миликић опоравио. Брзо смо се договорили око продужења уговора и очекујем да ће наставити са добрим играма и у наредној сезони. То је још један доказ да добро радимо и да смо клуб који је примамљив за многе играче из Србије и иностранства. Шо се тиче новајлија још ће их бити и у наредним данима очекујемо да завршимо разговоре са играчима који су близу потписа.- рекао је Наунковић.

Данас ће фудбалери Железничара на стадиону СЦ ФСС у Старој Пазови са почетком у 18.30 часова одиграти трећу контролну утакмицу против турског Истанбул Башакшехир.

Бојан Балаж, председник Зоран Наунковић, Марко Конатар

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 10. 07. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!