КОНЦЕНТРАЦИЈОМ ДО ПОВОЉНОГ ИСХОДА

Тренер Железничара Ненад Мијаиловић је у протекла два првенствена кола са играчима успео да победи ИМТ и на гостовању Радник, што је поправило дотадашњи утисак и положај на табели.

Пред данашњи меч са Војводином у Новом Саду, верује у још једно добро издање својих играча.

– Војводина је велик клуб и фаворит, али уколико будемо пружили максимум и одиграли дисциплиновано могли бисмо да се надамо повољном резултату – истакао је Мијаиловић.- Очекује нас најтеже гостовање досад, али момци су добро радили и спремно дочекју меч. Ван сгроја су Лукић, Петровић, Марко Јовановић и Обрадовић, али ко буде на терену сигурно ће дати максимум како бисмо се вратили кући у добром расположењу.

Добре партије у последњим утакмицама, чак и у поразу од Новопазараца, пружао је Стефан Пуртић.

– Нисмо заслужили пораз у купу, али без обзира на добре прилике за гол, нисмо имали довољно концентрације у завршници и спортске среће. Било и прошло, сад нам предстоји тешко гостовање у Новом Саду. Опет, после две везане победе, подигли смо самопоуздање и биће наш ветар у леђа у дуелу с Војводином. Атмосфера у тиму је одлична и, ако будемо максимално концентрисани и испоштовали захтеве стручног штаба, могли бисмо до повољног резултата.

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 05. 11. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!