Окршај Бечејаца и Јарачана почео је у 19 сати због врућине и гости су се боље снашли у самом почетку, јер је Шкавић већ у другом минуту био у идеалној позицији, али је голман Дринчић истрчао, скратио угао и одбранио шут. У 21. минуту је Томић из слободног ударца уздрмао пречку, а у 26. минуту је Игор Кудрић све добро урадио, али је његов шут са гол линије избацио Остојић. То је увод у ефикасни завршницу првг полувремена Бечејаца, када је Чедомир Томчић, после асистенција Милоша Бркића, два пута погодио. Први пут после центаршута из корнара главом је послао лопту у мрешу, а други пут је, након паса Бркића, избио сам пред гол гостију у рутински послао лопту у мрежу.

У наставку су тренери Дабижљевић и Ковачевић пружили прилику свим расположивим снагама, а на голове се чакало док није, готово, пао мрак. Прво се Плавшић у 88. минуту добро снашао и смањио на 2: 1, а већ у следећем нападу Бечејаца Бајић је добро шутирао са десетак метара, голман Родић одбио до пречке и копра је отишла ван терена. После ударца из угла лопта је стигла до Бркића, који је, на изненађење свих, лопту послао у супротан угао за коначних 3:1.

ОФК Бечеј 1918 – Младост (БЈ) 3:1 (2:0)

Бечеј: Градски стадион крај Тисе.
Гледалаца: 80. Судија: Далибор Бечановић (Бечеј).
Стрелци: Томчић у 30. и 36, Бркић у 90. минуту за ОФК Бечеј 1918, а Плавшић у 88. минуту за Младост.

ОФК Бечеј: Дринчић, Варга, Зељковић, Татић, Прерадов (од 15. Бркић), Дабижљевић, Тутњевић, Томић, Дервиши, Томчић, И. Кудрић. Играл су још: Хасичић, Џарић, Марковић, Ј. Ћук, Бајић, Живановић, Копре.

Младост (БЈ): Ромић, Ђукић, Ређић, Остојић, Зец, Ковачевић, Зељковић, Шкавић, Станчић, Плавшић, Л. Антонић. Играли су још: Родић, Вејин, Марковић, Тодоровић, Бешовић, Дмичић, П. Антонић, Радовановић.

В. Јанков 

Вратио се головима: Чедомир Томчић постиже свој други гол Фото: В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net