ОЏАЧАНИ УШЛИ У СЕРИЈУ ПОБЕДА, СТИЖЕ ЈЕДИНСТВО (СП) 

Љубитељи фудбала у Оџацима имају добру прилику да виде још једну занимљиву утакмицу. У госте Текстилцу долази другопласирано Јединство, са четири бода више. Због ових чињеница судар ове две екипе биће дерби 13. кола.

Тим тренера Милована Панкова, голом младог Александра Влаисављевића, освојио је три бода у прошлом дербију са Омладинцем у Новим Бановцима,

Била је борбена угакмица, а ривали су више водили рачуна о заштити свог гола него како да га постигну. Одбрана гостију деловала је чврсто и није дозволила нападачима да се размахну у казненом простору. Посебно је расположен био Ирфан Зулфић, успешно се носио са ривалима на средини терена, да би правовременим додавањима упошљавао саиграче из нападачког реда,

– Одиграли смо чврсто и борбено, са јасном жељом да победимо. Гол смо постигли после добре акције, често смо је увежбавали на тренинзима, а најбоље се снашао Влаисављевић и гол је био неминован. Заслужено смо стигли до бодова, ушли смо у успешну серију јер смо пре тога изборили још две победе, једну у купу. Настојаћемо да овај низ што више продужимо, по могућности до краја сезоне – истакао је Ирфан Зулфић.

Рођени Сарајлаија дошао је летос у редове Оџачана. Успео је да се избори за место у тиму и до сада је одиграо 11 утакмица, а паузирао само једну због картона. Иако може да игра на више места у тиму, каже да се најбоље сналази као задњи везни.

 О дуелу са Старопазовчанима каже:

 – Имамо кадровских проблема, па вероватно нећемо бити у најјачем саставу. Верјем да ће сви момци искористити прилику и оправдати поверење стручног штаба. Силно смо мотивисани да дамо све од себе и забележимо још једну победу. Неће бити лако, али потрудићемо се да искористимо предност терена. Желимо да смањимо бодовни минус у односу на водећи Раднички 1912, има пет бодова више, а другопласирано Јединство четири. Жеља је да у преосталим мечевима будемо максимални и створимо што бољу позицију за пролећни наставак – јасан је Ирфан Зулфић.

Са породицом се из Сарајева доселио у околину Панчева 201З, године. Заиграо је за Дрмамо 1945, да би потом приступио Младости из Омољице, па Борцу из Сакула. Поново се вратио у редове Панчеваца, а лето је приступио Оџачанима. Станује у градићу Западнобачког округа са саиграчима и пријатељима Јездовићем, Шишковим, Вуковићем и Јуришом.

Р. Медић

Извор: http://www.zurnal.rs