КОРАК ДО ИСТОРИЈЕ

ХАЈДУК ИЗ ДИВОША СТЕКАО ЛЕП КАПИТАЛ

Победом у Омољици, головима Бранислава Угљешића и Кристофера Нађа, Хајдук из Дивоша, стигао је на корак од историјског пласмана на српсколигашку сцену. Недостаје им 90 минута, па да сезону учине савршеном, јер су претходно освојили Куп ПФС Срем и Куп ФС Војводине.

Упркос стеченом капиталу, Дивошани не дозвољавају опуштање.

– Озбиљан и одговоран приступ, награђен је победом против Младости. Ривал је показао да није случајно у баражу, али у сваком тренутку смо знали шта је циљи све смо подредили успеху. Без обзира на стечени капитал, пред својим навијачима, одиграћемо као да се игра само једна утакмица. Српска лига је на дохват руке, имамо прилику да имена упишемо златним словима у клупском алманаху – рекао је Бојан Јелић, везиста Хајдука.

Тешко је одмерити колики је допринос Кристофера Нађа, неуморне радилице, одличним резултатима Хајдука. После убојитог нападача Ненада Кудрића, постигао је највише голова,а рецку је уписао и на првој утакмици баража.

– Цела сезона је стала у два меча и после епилога гостовања код Младости, корак недостаје до највећег успеха у историји. Због пласмана међу српсколигаше смо се и окупили и верујем да ћемо успешно завршити мисију – каже Кристофер Нађ.

У односу на први меч, стручни штаб, имаће на располагању Александра Золнајића и Лазара Веселиновића, који су са репрезентацијом Србије у мини фудбалу освојили златну медаљу на Европском првенству победом у финалу против Румуније. 

М. Менићанин

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 13. 06. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!