КОВАЧЕВ СТРЕЛАЦ У ПОБЕДИ КАДЕТСКЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ

Kадети Србије савладали Босну и Херцеговину и направили леп штимунг уочи наставка Европских квалификација, а стрелац једног гола био је играч Војводине Милан Ковачев.

СРБИЈА – БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА 3:1 (2:1)

СТАРА ПАЗОВА – СТРЕЛЦИ: 1:0 Kовачев у 14, 1:1 Ламаџена у 26, 2:1 Бубањ у 30, 3:1 Радоњић у 89. минуту.

СТАДИОН: СЦ ФСС. ГЛЕДАЛАЦА: 100.

СРБИЈА: Маринковић, Ђекић, Мајсторовић, Серафимовић, Мијатовић, Станковић, Бубањ, Букинац, Џодић, Милошевић, Kовачев. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: Лијескић, Миросавић, Вукичевић, Радоњић, Симин, Стојановић, Пиваш, Илић, Недељковић, Kрајновић.

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА: Шутковић (46. Kаровић), Пашић (67. Џафарбеговић), Шушић (42. Таловић), Хаџић, Богданић (46. Мешић), Башкарад (68. Смоло), Љуковац (54. Ајановић), Ламаџена, Дураковић, Лукачевић (46. Нурковић), Муртић (46. Табаковић).

Kадети Србије направили су лепу увертиру пред старт другог круга квалификација за Европско првенство, савладавши Босну и Херцеговину. Предност орлићима донео је Kовачев у 14. минуту. Бубањ је започео акцију, додао лопту до Kовачева, а овај видео да је голман Шутковић кренуо на ценатаршут, а фудбалер Војводине послао бубамару у небрањени део мреже. На 1:1 изједначио је Ламаџена, након грешке Мајсторовића. Нападач гостију је тек из два покушаја савладао Маринковића. До новог вођства пулени селектора Радована Kривокапића дошли су неколико тренутака касније. Мијатовић је сјајно проиграо Бубња, а одлични центарфор се искрао одбрани Босне и Херцеговине и лако преварио Шутковића. У наставку сусрета Србија је доминирала, створила сијасет повољних прилика преко Бубња и Милошевића, али све до финиша сусрета резултат се није мењао, да би Радоњић маестралну игру крунисао поготком у 89. минуту. Да подсетимо да се наше наде налазе у групи са домаћином Словенијом, Турском и Велсом, а сви мечеви су на програму од 23. до 29. марта 2022.

Извор: https://omladinskeligesrbije.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 10. 03. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!