КОВАЧЕВИЋ ЦИЉА БОДОВЕ

ЗРЕЊАНИНЦИ У НАЛЕТУ, ВЕЗАЛИ ТРИ ТРИЈУМФА И ГОСТУЈУ ПРВОМ МАЈУ

Одлични резултати у прве четири рунде Српске лиге „Војводина“, осоколили су играче Радничког Зрењанинци су стартовали ремијем против Кабела, па нанизали три победе и приказали завидну реализацију. Данас су гости Првог маја и налазе се пред новим изазовом.

– Фокусирали смо се на Румљане и последњи резултати су замајац – каже помоћни тренер Срђан Закић.

– Анализирали смо ривала, непредвидиви су и неугодни, оба меча у гостима су победили, код куће изгубили од Тисе и ремизирали са Динамом 1945. Имамо осам бодова више, али чека нас тешка и неизвесна утакмица.

Зрењанинци неће бити у најјачем саставу, због картона изостају капитен Љубомир Стевановић и његов заменик Владо Топић.

– Уигравали смо разне варијанте и испланирали тактику и начин игре. Домаћин је под притиском, јуриће прву пролећну победу пред навијачима и то бисмо могли да искористимо. Треба да поновимо претходне игре у којима су брзина и течан пас били доминантни. Победом бисмо немерљиво добили и верујемо у могућности и посвећеност играча.

Голгетер Марко Ковачевић, са Јованом Митровићем, носи офанзиву „црвено-црних“ и оптимиста је.

– Поштујемо све ривале, али верујемо у себе и своје могућности. Ако погледамо бодовни салдо и пласман, у улози смо фаворита. Освојили смо десет бодова у четири рунде, Румљани три мање и чека нас жесток меч. Радује нас ефикасна игра, распуцали смо се у последње три победе и погодили мрежу десет пута. Добро нам је дошла и утакмица у Купу ФСП Зрењанин, Русанду смо савладали 6:0.

О начину игре, кратко је рекао:

– Добро не треба мењати и да бисмо освојили плен морамо да нападнемо. Стрпљува игра и борба за сваку лопту и део терена, треба да донесу позитиван резултат.

Б. Ц. 

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 30. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!