КОВАЧЕВИЋ ПОЧЕО И ЗАВРШИО

БОРАЦ (ШАЈКАШ) НА ДРУГОЈ ПОЗИЦИЈИ И НИКАД НИСУ БИЛИ СА МЛАЂИМ ТИМОМ 

Фудбалери Борца згромили су госте из Нових Бановаца и одавно нису били на вишем нивоу. У Шајкашу је доминирао домаћин, Омладинац је парирао и претио у појединим деловима меча, али није успео да се супростави Филиповићевим изабраницима.

– Свака победа много значи, али нисмо лако дошли до тријумфа. Омладинац има изузетан тим, физички спреман и никад више нисмо запињали да бисмо дошли до плена. Рано смо повели, то је донело превагу и све што се касније дешавалао, ишло је нама у корист. Коначно смо искористили прилике да дођемо до победе. Борац никад није победио са млађим тимом – каже тренер Филиповић.

Нападача Марка Ковачевића (са слике), некадашњег голгелера зрењанинског Радничког и првог стрелца „Војводине”, многи су желели да преузму на позајмицу из Инђије. Шајкашани су били бржи и стасити и скромни нападач, оправдао је поверење, два пута погодио је мрежу Омладинца.

– Почео сам голом и погодио за коначан резултат – каже Ковачевић. – Два пута сам испратио акције саиграча, убацио се у игру кад треба и погодио за тријумф. Голови и победа много ми значе, чекао сам дуго да дођем до реализације. После тријумфа у дуелу са Омладинцем, уверен сам да можемо више.

Борац гостује Јединству и три корака је испред екипе из Старе Пазове.

– Без обзира на пласман ривала, у сваком мечу јуришаћемо на победу. Имамо здраву конкуренцију и Борац је колектив за поштовање. Свака част ривалима, питаће се наш тим, у сваком наредном мечу – јасан је Марко Ковачевић, нападач Борца.

Б. Цв.

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

 

 

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!