КОВАЧЕВИЋ: ВЕРА И КВАЛИТЕТ ЗА ОПСТАНАК

ЖЕЛЕЗНИЧАР НА ВАЖНОМ ИСПИТУ ПРОТИВ РАДНИКА

Железничар је са новим тренером Синишом Добрашиновићем на гостовању ИМТ-у био на корак од освајања три бода, али је у завршници меча примио гол (1:1). Панчевци данас дочекују последњепласирани Радник и покушаће да победом поправе положај.

– Свака наредна утакмица је битна за нас. Са три бода из дуела са Сурдуличанима били бисмо у бољој позицији. Играчи добро раде, заједно смо већ другу недељу, што је мали период да све доведемо до жељеног нивоа. Потребно је још мало времена и верујем убрзо да ћемо бити бољи. 

Шеф струке Дизелке не јадикује због кадровских проблема. 

– Неколико играча је повређено, неки су се тек вратили. Без обзира на све, имамо квалитет за победу.

Против Тракториста један од бољих играча суперлигашког дебитанта био је тиму везиста Александар Ковачевић. Некадашњи играч Црвене звезде успешно се вратио на терен после дужег времена.

– Штета што нисмо освојили три бода у претходном мечу. Имамо квалитет, потребно је да верујемо у себе и само тако можемо изаћи из тешке ситуације. Атмосфера у екипи је добра. На тренинзима се вредно ради, сви пружамо максимум, кад је тако биће и успешних резултата. Није пријатно, али само за-едништвом можемо да изађемо из кризе.

Радник је идеална прилика за Железничар да крене ка бољитку.

– Верујем да ћемо од ове утакмице показати да не заслужујемо тренутну позицију. Сурдуличани имају добар спој младости и искуства. Морамо ипак, да гледамо себе и да испунимо захтеветренера Добрашиновића. Очекујем велику подршку са трибина – додао је Ковачевић.

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 02. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!