КОЖОВИЋ У ИНЂИЈИ

Поуздани штопер Студентског града каријеру наставља на прволигашкој сцени, сели се у сремску равницу

Студентски град је ове зиме лансирао капитена Стефана Пауновића, пре четири месеца везиста новобеоградских жуто-плавих отишао је у елитну лигу Сингапура, а јуче је фудбалску адресу променио и Лука Кожовић. Стуб одбране, запажени штопер и задњи везни у тиму „студената“ играће у следећој сезони у дресу Инђије.

– Ово је само још један доказ да добро радимо, Пауновић је отишао у Премијер лигу Сингапура, а Кожовић ће фудбалску срећу да потражи на нашој прволигашкој сцени. Драго нам је што је и Кожовићев учинак у дресу Студентског града прошао запажено, био је један од наших кључних играча у првенству које смо завршили на петом месту. Имамо још фудбалера који ће из нашег клуба да оду на већу сцену – рекао је Небојша Станковић, директор „студената“.

Лука Кожовић је рођен 2000. године, прволигашко искуство стекао је међу новосадским „канаринцима“, а у каријери је играо и за Синђелић, такође је у јату „орлића“ био међу најбољим првотимцима.

– Са једне стране ми је драго што сам отишао на већу сцену, а у дубини душе остаје жал за растанком од „студената“. Имао сам сјајне саиграче око себе, добре клупске другове, а поготово тренере и људе из руководства. Велико хвала свима на указаном поверењу. Студентски град је идална средина за афимрацију, а мој одлазак само једна у низу потврда да се квалитетан рад увек исплати и да је стрпљење, као и у животу, изузетно битан фактор. На мени је да се добрим радом и играма наметнем стручном штабу у новој средини – додао је Лука Кожовић.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 18. 06. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!