КРАЈ ЈЕ КАДА ТСЦ КАЖЕ: ПОСЛЕДЊИ ДОДИР ЛОПТЕ И ГОЛ ЗА ПОБЕДУ У ЦЕЉУ

Мирчевски са беле тачке и Цветиновић главом за славље Тополчана – 2:1

Крај је када ТСЦ каже! Оно што је демонстрирао током претходне сезоне у Моцарт Бет Суперлиги, борбу до краја за сваку лопту, вицешампион Србије је показао данас и публици у Цељу.

Некадашњи првак Словеније угостио је на свом стадиону ТСЦ у припремној утакмици, виђен је добар фудбал, агресивна игра обе екипе и победа српског клуба у последњем минуту меча, из последњег додира с лоптом – 2:1. Поново је Жарко Лазетић извео комбиновани састав, шансу су добили готово сви фудбалери у протоколу. Може да радује Тополчане нови погодак Мартина Мирчевског који је упркос мањој минутажи током претходне сезоне наставио да погађа мреже противника. Још једном је добар утисак оставио и Михајло Милосавић, све више се изданак Звездине школе намеће као опција за први тим.  Још једном су фудбалери тима који чека квалификације за Лигу шампиона показали упорност, нису одустајали и награда је стигла пред последњи звиждук поготком Цветиновића.

Добар почетак ТСЦ-а и већ након два минута у прилици се нашао Милосавић, на висини задатка је био чувар мреже домаћег тима Обрадовић. Низале су се шансе Тополчана, близу гола су били Радин па поново Милосавић. Лазетићев тим је до предности дошао преко Мирчевског са беле тачке. Затим је словеначки тим додао гас желећи да стигне до изједначења, Вуклишевић и Бајде су ипак били непрецизни, а испред гола се испречио и Горан Антонић.

Више жеље су показали играчи Цеља у наставку и тако су и стигли до изједначења. Лопту је на ивици казненог простора покупио Бобичанец и из волеја погодио мрежу противника. Шансе су се потом ређале на обе стране, са тим што је тим из Србије претио преко контра напада и из прекида. Цветиновић је главом гађао изнад гола након центаршута, док је код Цеља добру прилику пропустио Светлин. Затим је и Иван Милосављевић био у прилици, те лопту послао изнад гола. Гађао је и Кувељић главом, а лопту је коначно у мрежу проследио Цветиновић за коначних 2:1.

Извор: http://www.mozzartsport.com

 
ОБЈАВЉЕНО: 06. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!