КРИТИКЕ УРОДИЛЕ ПЛОДОМ

МИТРОВЧАНИ УБЕДЉИВИ У ДРУГОМ ПОЛУВРЕМЕНУ 

Текстилац – Раднички (СМ) 0:3 (0:0)

Оџаци – Гледалаца: 50. Судија: Александар Бечановић (Сомбор). Стрелци: Ђорђевић у 61. из пенала и 73, Чарапић у 65. минуту.

ТЕКСТИЛАЦ: Браћ, Станковић, Зулфић, Николић, Марјановић, Луковић, Давидовић, Веселиновић, Шормаз, Шавија , Шишков. Играли су још: Студен, Плавшић, Игњатовић, Димковић, Манојловић, Рудан, Ђурић, Бошњак, Зекић.  

РАДНИЧКИ (СМ): Драгићевић, Грбовић, Игњатовић, Миодраговић, Спасојевић, Ивић, Милинковић, Паровић, Ст. Илић, Ристовић, Ђорђевић. Играли су још: Вл. Илић Чарапић, Ђукановић, Стевановић, Исаиловић, Милошевић.

Прво полувреме протекло је у брзој, отвореној и борбеној игри, фудбалери оба тима нису се штедели. Често су, у борби за лопту, прелазили границе дозвољеног, па је судија Бечановић морао да посеже за дисциплинским мерама. У првих пола сата све се одвијало између шеснаестераца, па осим неколико покушаја на обе стране, није било бољих прилика. Милинковић се, у 25. минуту, нашао пред голом Оџачана, али је у одлучном тренутку био је блокиран. Убрзо су и домаћини запретили, на убачену лопту натрчао је Шормаз, али није је добро захватио па је завршила изнад пречке. Убрзо се нашао у још бољој прилици, после контранапада, на додавање Шавије, али није успео да савлада истрчалог Драгићевића. Дејан Николић, тренер кртиковао је фудбалере у паузи, па су, у наставку, заиграли боље и постигли три гола. Тренер домаћина Панков увео је резервисте и све теже излазили су на крај са јачим темпом ривала. Манојловић је, у 61. минуту, неопрезно скривио пенал а сигуран је био Ђорђевић. Наставили су са атацима и Чарапић је удвостручио предност. Убрзо се у шанси нашао Зекић, али Драгићевић је успео да сачува мрежу. Пет минута касније грешку одбране Текстилца искористио је Ђорђевић за трећи гол.

Р. Медић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 02. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!