КРСТЕВСКИ И ГРГИЋ НЕ СТАЈУ

ШАЈКАШАНИ ОПРАВДАЛИ УЛОГУ ФАВОРИТА

Борац из Шајкаша савладао је Раднички и оправдао улогу фаворита. Фудбалери другопласираног тима Српске лиге „Војводина“  четири лопте сместили су у мрежу Зрењанинаца и учврстили се иза будућег прволигаша Текстилца.

 – Брзо смо дошли повели голом Страхиње Крстевског и могли смо више од једног гола у првом полувремену, па смо у наставку решили питане победника. Имали смо утакмицу под контролом, гости су два пут покушали да припрете али без успеха – каже Небојша Филиповић, тренер Борца.

Пред Шајкашанима је гостовање ОФК Бечеју и Филиповић позива на опрез.

– Растрећени смо, ни домаћин нема притисак и очекујем да, кроз надигравање и брзу пас игру можемо до доброг резултата. Морамо максимално да се посветимо и не смемо ни тренутак да се опустимо. Бечејци знају да буду опасни на своме терену.

Капитен Лука Гргић игра одлично овог пролећа и против екипе са Бегеја диктирао је темпо, постигао два гола и уписао асистенцију.

– Центрирао сам Крстевском за вођство, на почетку другог дела срушен сам за пенал, који сам реализовао, а Пјошта ми је добро проследио повратну лопту за 4:0. Имамо добру трансформацију, брзо лопту преносимо у офанзивни део и колективна игра доноси бодове. Верујем да смо кадри да наставимо овим темпом и против Бечејаца. Увек идемо на победу тако ће да буде и поред Тисе – каже Гргић, лидер Борца

Два пута накупио је четири и по сезоне у српсколигашу из Шајкаша и често је на мети других клубова.

– Финиш је првенства, други смо на табели и задовољан сам. Сад о другима не размишљам, одлуке се доносе у паузи, кад се трка заврши биће времена за причу.

Б. Цв.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 17. 05. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!