КРСТЕВСКИ У РУМУНИЈИ

БОРАЦ (ШАЈКАШ) НАПУСТИО ПРВИ СТРЕЛАЦ 

Српсколигаш из Шајкаша растао се првим стрелцем Страхињом Крстевским (26). Тренирао је са саиграчима, али није био на терену у првој провери против Младост ГАТ-а и наговестио могући одлазак. Румунија је нова дестинација за хитрог голгетера.

– Дошао је прошлог лета и оставио траг, понашањем и голгетерским учинком од 17 голова. Имали смо договор да остане, ако не пронађе клуб у иностранству. Нови центарфор је Урош Јемовић, новајлија из Радничког из Свилајнца – каже тренер Небојша Филиповић.

Крстевски ће играти за Металоглобус, друголигашки клуб из Букурешта, у прошлој трци пласиран у средини табеле. Утакмице су добро посећене, па су играчи на мети елитних клубова.

– Желео сам у иностранство, било је опција и у зимском прелазном року, али сам остао у Борцу. Задовољан сам условима и одмах иза недеље путујем за Румунију и прикључићу се екипи која је увелико у тренажном процесу. Тренирао сам редовно, радио и индивидуално и спремно ћу ускочити у даљи рад са новим тимом. Захвалан сам Борцу на шанси, добар је клуб и људи у њему и око њега. Обавезе према играчима редовно сервисира и можда је најбољи у „Војводини“ за афирмацију играча. Мала средина, а велики клуб – опростио се Страхиња Крстевски од Шајакашана.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 16. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!