КРСТЕВСКИ ЗА ПОБЕДУ У 75. МИНУТУ

СРПСКОЛИГАШ ИЗ ШАЈКАША УСПЕШАН У ЖИТИШТУ 

Бегеј – Борац (Ш) 1:2 (0:1)

Житиште – Гледалаца: 100. Судија: Никола Кнежевић (Банатско Карађорђево). Стрелци: Грбић у 76. за Бегеј, а Н. Божић у 38. и Крстевски у 75. за Борац.

БЕГЕЈ: Иванов, Лисица, Ј. Јевремов, Прошић, Косовић, Николић, Гашић, Грбић, Влаучин, Мирчетић и Рапаић. Игралу су још. С. Јевремов, Ердељан, Ђукић, Милин, С. Умићевић, О. Умићевић, Маљукан, Родић, Гашић, Ј. и М. Миљуш.

БОРАЦ (Шајкаш): Петровић, Шћепановић, Шахурић, Шево, Топић, Ни. Стојановић, Гојковић, Кулпинац, Торбица, Не. Стојановић и Радман. Играли су још: Н. Божић, Кованушић, Мрђа, Ђурић, Крсгевски, Гргић, М. Божић, Бугарин, Милин, Павловић, Стијеповић и Тешић.

Српсколигаш из Шајкаша наишао је на чврст отпор фудбалера Бегеја, али су у првом делу гости имали нешто више од игре. До вођства су дошли после грубе грешке голмана Бегеја који је практично сам лопту спровео у мрежу.

У наставку Житиштани су били агилнији и имали неколико прилика које су остале неискоришћене. Гости су у опасним контранападима стварали проблеме одбрани домаћина. У 75. минуту Крстевски је искористио грешку у одбрани Бегеја и из близине повисио на 2:0, да би само минут касније Грбић смањио минус са беле тачке. До краја меча могли су домаћини и до ремија, али су нападачи били непрецизни.
Тренери Гутеша и Филиповић испробали су по два тима, а код већине играча присутан је замор од претходних тренинга, али су показали борбеност и жељу за доказивањем.
У тиму домаћина више од осталих показали су Лисица, Грбић, Косовић и Николић, а код гостију нешто бољи били су Топић, Шево, Н. Божић и Крстевски.

Д. Милићев

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 18. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!