КРСТИНИЋ ОД СТАРТА

Преосталих 180 минута првенства Српске лиге „Војводина“ Раднички (Зрењанин) треба да оствари две победе да би остао у каравану. Данашњи дуел са Борцем из Сакула представља банатски дерби. Домаћину су бодови неопходни, док Борац нема брига око пласмана.

– Чека нас тежак меч, више је од комшијског дербија – каже тренер Предраг Кандић.Одиграли смо нерешено на гостовању Јединству, добили ветар у леђа и верујем да момци могу у надигравање са добрим гостима. Игра нам победа и треба да будемо нападачки настројени, али и обазриви у последњем бедему.

Шеф струке српсколигаша са Бегеја није могао да каже стартни тим јер има неколицину ровитих играча. Охрабрује чињеница да ће капитен Никола Крстинић извести екипу на терен.

– У дуелу са Шајкашанима нисам играо због парних картона, потом сам се разболео, уз стомачни вирус четири дана ломила ме температура и, са једним тренингом, одиграо сам последњих пола сата са Јединством. Сада је боље, добро сам тренирао и спреман сам да заузмем место у тиму. Последњих недеља свака утакмица је дерби и успели смо да повежемо неколико добрих резултата и отворимо наду ка остварењу циља. Сакуљани су добар тим, знају да се надигравају, имају брзину и прете из различитих позиција. Победа нам је једини избор и због тога ћемо покушати на наметнемо ритам и игру пренесемо на њихову половину терена – каже Крстинић.

Уз њега, међу стартерима треба да буде и Александар Чигоја, а са Пазовчанима, као и Крстинић, ушао у игру у другом полувремену. Био је првотимац Борца и нахвалио је некадашњи ютуб по стабилности на свим нивоима. Поред њега, првотимци Сакуљана били су везиста Огњен Дучић и голман Милован Лекић, сада стандардни у Кандићевом тиму па и то даје додатну драж банатском дербију.

Аутор: Б. Цвијетић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 28. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!