КРУПАН КОРАК КА ОПСТАНКУ

Три кола пре спуштања завесе на војвођанском “Југу“, фудбалери Младости из Бачког Јарка, направили су крупан корак ка опсганку. Победом против Дуна а (1:0), бодовно су се поравнали са ”аласима”, а ако на крају буду имали идентичан салдо, бољи су у међусобном скору, због јесењег ремија под Баиром.

 Серија без победе била је два месеца, претходни пут радовали смо се у Ердевику. Постојала је доза притиска, нисмо имали право на нови кикс пред својим навијачима, пошто смо већ угшсали седам пораза у улози домаћина. Императив освајања бодова је допринео да утакмица не буде за сладокусце, али епилог је донео задовољство – каже Предраг Марковић.

Најбољи стрелац, имао је активну улогу на трену, успевајући да одвуче пажњу чувара и да на тај начин створи простор саиграчима за узлет ка голу ривала.

– Бољи почетак утакмице, нисмо могли ни да пожелимо. Добро смо ушли у меч, приступ је био посвећен и то нам је донело вођство из првог озбиљног напада. У том тренутку нико није ни помислио да ће то бити коначан резултат али испоставило се да је победника одлучио тај детаљ.

 Плаво-бели су два корака изнад црвене линије, предстоје им два узастопна гостовања Славији и Индексу, а на затварању сезоне угостиће Железничар

– Очекујем да ће нас ова победа покренути у жељеном правцу и да ћемо испливати из немирних вода. Атмосфера је одлична, оптимиста сам и веруем да имамо снаге да ударимо печат на опстанак у лиги – рекао је Предраг Марковић.

М. Менићанин

У УЛОЗИ МЛАДОЖЕЊЕ

Предстојећег викенда, поуздани везиста, који силом прилика игра нападача, неће бити у конкуренцији за гостовање Славији. Његова одсуства могуда се изброје на прсте једне руке,јер је увек у служби екипе, али овог пута је у питању оправдан разлог – улога младожење.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 26. 05. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!