КУЧ: ВЕРУЈЕМ У ОПСТАНАК

 БЕГЕЈ

Фудбалери Бегеја низом неспретних и несрећних околности изгубили су меч у Омољици и себе довели у још тежи положај на табели, а данас бију битку против старог познаника Војводине из Перлеза.

– Биће тежак и захтеван меч, а поготово што су Житиштани ослабљени, без поузданог Кубуровића због картона. У клубу сви, међутим, верују да ће се максималним залагањем од првог минута сви играчи показати када је најтеже. Међу њима је и поуздани и убојити нападач Урош Куч новајлија из ПКБ-а.

– Налазимо се у тешком положају, али још ништа није изгубљено. Има да се игра још до краја и нема предаје. У меч са Војводином ући ћемо максимално ангажовано, верујем у себе и саиграче. Већ сам се добро уклопио и адаптирао у екипу Бегеја и делујемо као тим.

Имали сте неких пехова током овог пролећа?

– Било их је и прошле недеље, водили смо у Омољици до краја, а онда из неких разлога испустили бодове. И пре тога су нам се десиле неке угакмице које смо морали да добијемо, али зато и кажем нема предаје до последњег меча. Верујем у опстанак, а са своје стране даћу максимум да то и остваримо – истакао је стасити Урош Куч.

Д. Милићев

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 06. 05. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!