КУП СРБИЈЕ: ДИНАМО 1945 МЕЂУ 32 ТИМА У КУП ТАКМИЧЕЊУ (ВИДЕО)

Фудбалери ,,брзог воза,, наставили су серију успешних резултата ове јесни и после три победе у првенству Панчевци су успели после победе над Радом да се пласирају међу 32 тимова у купу Србије. Од почетка меча домаћи фудбалери имали су више од игре против некадашњег суперлигаша и прволигаша са Бањице и створили неколико прилика пред голом Мартиновића. У 36.минуту после прекршаја у шеснаестерцу гостију над Павелом Чижиком судија Грујић је досудио пенал сигуран је био Вања Ђошић за вођство свог тима. У другом полувремену гости су покушавали да дођу до изједначења, али је одбрана домаћег тима била на висини задатка и није дозволила да голман Тасић вади лопту из мреже. У 52.минуту Чижик је прошао по десној страни и центрирао, а Јан Јонаш затресао мрежу голмана Мартиновића и удвостручио предност Панчеваца. До краја меча у отвореној игр и са неколико прилика пред оба гола, али промене резултата није било. Седам минута пре краја меча гости са Бањице су остали са десеторицом фудбалера на терену, јер је због другог жутог картона Безаревић морао да напусти терен. На крају меча Панчевачка публика је актере меча испратила аплаузом, а своје љубимце наградила овацијама за пролаз у главни жреб куп такмичења у Србији

 

Утакмица Куп Србије претколо

ДИНАМО 1945 2 (1)

РАД 0 (0)

Панчево. Градски стадион. Гледалаца: 500. Судија: Павле Грујић (Ниш). Помоћници: Стефан Калезић (Параћин) и Стеван Лазаревић (Ниш). Стрелци: В.Ђокић у 34 из пенала, Јонаш у 54 минути. Жути картони: М.Марковић, Колоцка (Динамо 1945), Мартиновић, С.Рупар, Л.Ненадовић, Попесковић (Рад). Црвени картон: Безаревић у 83 минуту (Рад).

ДИНАМО 1945:Тасић, Колоцка, Лунц (од 77. Јамбрушић), Богдановић, Николић (од 46. М.Марковић), Чижик, Бркић, Петровић (од 77. Милановић), В.Марковић, Јонаш (од 62. С.Ђошић), В.Ћошић (од 62. Пниши).

РАД: Мартиновић, С.Рупар (од 72. Самарџија), А.Рупар, Живановић (од 66. Ивић), Безаревић, Л.Ненадовић, Репац, Попесковић, Петијевић (од 46. Радошевић), Панев (од 72. Бојовић), Н.Ненадовић (од 57. Николић).

Играч утакмице: Павел Чижик.

Фото: Фудбалери Динама 1945 после победе над Радом
 

 

Извор: Србија Спорт

 
ОБЈАВЉЕНО: 13. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!