ЛАКИЋ И ЖИВКОВ ЗА ОПТИМИЗАМ

ЗАВРШЕН ОДМОР И ЗА ИГРАЧЕ КИКИНДСКОГ ЖАК-А

Са Јовицом Лакићем, на клупи, и великим појачанем Марком Живковим, најбољим чуваром мреже на војвођанском „Истоку”, екипа са Вашаришта окупила се на свом стадиону, а сутра ће почети припреме за други део првенсгва.

Ту су и повратници Мирослав Бербаков, из рускоселске Црвене звезде, и Марко Крнић (Полет, На ково), као и новајлије Миња Ратко, из великоселске Козаре, и Вељко Лакић (млађе категорије ОФК Кикинде).

– Задовољан сам, на списку имам 25 фудбалера, било је и оправдано одсутних, а у плану имамо још једно или два појачања. ЖАК су напустили играчи који нису Кикинђани: Јосимовић, Месарошки, Михајловић и Тодоров, као и Гајинов и Адамов – каже тренер Лакић.

Тим из Синђелићеве улице имаће провере са четири подручна и једног међуопштинског лигаша: Полетом, новомилошевачком Војводином, Делијом, новобечејским Јединством и Русандом. У прва два кола пролећа очекују га локални окршаји, са две најбоље екипе.

Дочекаће другопласирану Слободу, а потом гостовати у градском дербију код лидера ОФК Кикинде.

– Амбиције не кријемо, желимо што пре да побегнемо из опасне зоне, али неће бити лако, јер тако размишљају и ривали за опстанак. Верујем, међутим, да имајмо квалитет: само је битно да играчи морају од првог дана вредно да тренирају. Мотивације неће недостајати, па ако будемо посвећени и као фамилија, у којој мора доћи до изражаја другарство, солидарност и међусобно поштовање, за опстанак не треба бринути – јасан је Лакић.

Д. П. П.

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 23. 01. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!