ЛАЛАТОВИЋ ДЕБИТУЈЕ ПРОТИВ ИМТ-А

Након двонедељне паузе због обавеза репреезентације наставља се такмичење у Супер лиги Србије. У међувремену Фудбалски клуб Спартак Ждрепчева крв је променила тренера па ће Ненад Лалатовић први пут водити суботичане на гостујућем терену у Београду против новајлије у лиги екипе ИМТ. Утакмица 16. кола игра се у петак 24. новембра на стадиону фудбалског клуба Вождовац са почетком од 17:00 часова,

Више о предстојећој утакмици изнео је нови шеф струке Ненад Лалатовић – Очекује нас јако тешко гостовање. Не треба трошити пуно речи о ИМТ. Погледао сам пуно њихових утакмица и видео сам о каквим се играчима ради. Ради се о младом тиму који су веома брзи, имају сјајну филозофију у игри. Ја гледам у моје играче и знам да имају квалитета за бољу позицију на табели. То су ми показали на тренинзима и на пријатељској утакмици против Војводине поготово у првом полувремену који смо добили са 2:0. То је показатељ да морају још више да верују у себе и да против ИМТ дају двесто посто својих могућности. Очекујемо да се у Суботицу вратимо непоражени. Неће бити лако, али ја верујем у своје играче.   

Своја очекивања изнео је и један од најискуснијих у редовима Спартака, нападач Огњен Мудрински – Очекује на захтвена утакмица, ИМТ је показао да морају да се схвате озбиљно. Промена тренера доноси неку нову енергију и надам се да ћемо са том новом енергијом доћи до позитивног резултата. 

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 24. 11. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!