ЛАЛАТОВИЋ ХРАБРИ ВОШУ: РАДИТЕ СЈАЈАН ПОСАО, САМО НЕМАТЕ СРЕЋЕ

Војводини не иде, па не иде. Иако су Новосађани створили прегршт шанси, на крају ни у војвођанском дербију против Спартака на “Карађорђу” нису дошли до прве победе у пролећном делу Mоцарт Бет Суперлиге (0:0). Све заслуге за освојен бод Спартака иду на рачун голмана Голубова Александра Вулића, који је између осталог у надокнади времена скинуо зицер Михаилу Ивановићу са само пет метара.

Шеф стручног штаба Спартака Ненад Лалатовић задовољан је што је његов тим остао непоражен, али је храбрио стручни штаб и играче Војводине након неуспеха на старту другог дела сезоне.

“Задовољан сам освојеним бодом, посебно због те шансе у надокнади када је наш голман сјајно одбранио. Никада у животу нисам дошао по бод, увек идем на сва три, али овог пута морам да будем задовољан. Морам да вам кажем да не смете да будете разочарани. Војводина никад није била боља и организованија, председник Збиљић, спортски директор Марко Јовановић и тренер раде сјајан посао. Имате и квалитетне играче, али само немате среће. Нисте имали среће ни против Лучанаца (прим.аут. примили гол у надокнади), а нисте ни данас. Да вас је Бог погледао, победили бисте и Младост, а и нас”, оценио је Лалатовић.

Шеф струке Спартака је истакао да његовој екипи није лако након одласка штопера Страхиње Танасијевића и офанзивца Луке Бијеловића.

“Ми смо на крају добро тактички затворили утакмицу. Хтели смо и да постигнемо гол, али нисмо успели. Наш голман је бранио фантастично и узимамо бод по бод. Немам шта да замерим својим играчима, јер нам није играо Немања Ћаласан, отишао је пре неки дан Лука Бијеловић, као и Страхиња Танасијевић, који је био један од најбољих штопера у лиги. Штета што он, рецимо, није у Војводини, са њим би била још јача позади. Војводини желим од срца све најбоље, овај клуб видим као другу кућу и увек ћу бити уз њега и онда када нисам ту”, рекао је Лалатовић после сусрета.

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 26. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!