ЛАЛАТОВИЋ: ИЗБАЦИТЕ МЕ ДОЖИВОТНО ИЗ ФУДБАЛА АКО ЈЕ МЛАДОСТ ГАТ НАМЕСТИЛА УТАКМИЦУ

БУРНО НА КОНФЕРЕНЦИЈИ ПРЕД МЕЧ МЛАДОСТИ ГАТ СА СУРДУЛИЧКИМ РАДНИКОМ, ШЕФ БИСТРИЧАНА ОПЛЕО ПО СВИМА

Имали су момци тренера Лалатовића предност у дуелу са Спартаком до које су дошли поготком Милића, али тренутак непажње коштао их је тријумфа пошто је Адо пред крај анулирао заостатак и изборио реми – 1:1. Шансе Младости ГАТ, када погледамо табелу, после тог дуела значајно су умањене, па са ове временске дистанце само три победе могу да оставе Новосађане у лиги…Следи гостовање директном конкуренту у Сурдулици, Раднику (понедељак, 18).

– Остаје велика жал што смо пропустили да се радујемо против Спартака, били бисмо мало растерећенији у Сурдулици. Радник је одличан тим, сјајно игра иза лопте, знају шта хоће. Очекујем тврду утакмицу, бодови су потребни и нама и њима – каже шеф Младости ГАТ Ненад Лалатовић.

Искористио је прилику и да се дотакне утакмице са Колубаром, али и оних осталих у чију се регуларност сумња.

– Свашта се провлачи кроз медије и због тога бих замолио Фудбалски савез и остале, да се сви мечеви преконтролишу и да уколико буде утврђено да је било намештања, да се тај клуб казни избацивањем из лиге. Немојте да останемо на причи, идите до краја, пронађите клуб који је радио незаконито и елиминишите га из српског фудбала – оштро ће Лалатовић. – Ако је Младост ГАТ учествовала у намештању нека казне мене и доживотно уклоне из нашег фудбала. Сви ви добро знате да Ненад Лалатовић никада није водио намештене утакмице, нити ће – рекао је познати стручњак и наставио у свом стилу…

– Више нико у Србији не зна шта је пенал, те рука овако, те рука онако. Ни тренери, ни играчи, а ни судије не знају, измишљају и одређују ствари како им одговара да они не би били криви.

После одређене суспензије због четири жута картона у конкуренцију за стартних 11 враћа се везиста Мирослав Бјелош.

– Познајемо Радник из Сурдулице, узели су доста бодова овог пролећа, Играју тврдо и чврсто код куће. Немамо шта да калкулишемо, морамо ићи на три бода, како у овом, тако и на наредна два дуела. Надам се ће последњи меч у Лучанима одлучити ко ће остати у лиги – рекао је некадашњи капитен ОФК Бачке из суперлигашких дана.

Младост ГАТ ће у понедељак бити лишена помоћи капитена Новице Максимовића и левог бека Милијана Илића, који су упарили картоне.

Извор: http://www.nsfudbal.com

ОБЈАВЉЕНО: 14. 05. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!