ЛАЛАТОВИЋ: МОЈИ ИГРАЧИ СЕ ПОНАШАЈУ КАО ДА ЈЕ НОРМАЛНО ДА ИЗГУБЕ УТАКМИЦУ

Поразом од крагујевачког Радничког 1923 (2:1) вечерас на “Карађорђу”, новосадска Младост је наставила серију лоших резултата и преузела последње место на табели Moцарт Бет Суперлиге од екипе Радника. Није уродила плодом ни шок терапија доласком Ненада Лалатовића, који ће имати огроман изазов у наставку у намери да “Гатовце” сачува у елити.

Темпераментни стратег изразио је незадовољство због тога што његови играчи немају довољно вере у себе.

“Рекао сам играчима да морају да забораве поразе и све што се дешавало до сада. Имам утисак као да је њима нормално да изгубе утакмицу, већ на полувремену су спустили нос… Ушли смо добро у утакмицу, нисмо ни ми ни Раднички имали неке опасне шансе до њиховог поготка, али не сме да се дешава да онако противнички играч прође нашег, као да га нема. После тог центаршута смо примили први гол. У другом полувремену смо изједначили из пенала, имали дванаест корнера, што показује да смо желели да победимо и да нисмо хтели будемо на овом месту на којем смо сад. Такође, нисмо очеквали ни да ће Радник да победи против Партизана, али то је фудбал. Моји играчи морају да изађу из овог мртвила и да се не понашају као да је све ово нормално”, поручио је шеф стручног штаба новосадске Младости.

Лалатовић је најавио да ће током паузе појачати интензитет рада, као и да ће шансу у наставку указати неким играчима који нису имали запажену минутажу.

“У наредне две недеље морамо да радимо много више, и по два пута дневно. Има доста играча који су се усталили као стандардни и мораћемо да направимо промене, да пружимо и другим играчима шансу. После паузе идемо најпре у госте Звезди, а онда играмо против нама равних противника, Колубаре и Младости из Лучана. Покушаћемо да из тих утакмица освојимо што више бодова и да онда кроз плеј-аут покушамо да изборимо бараж. Можда је данас најреалнији био нерешен исход, али нисмо имали ни среће код другог гола. Колеги и Радничком честитам на победи, желим им срећу у наставку и да се нађу у плеј-офу, јер то заслужују”, закључио је Ненад Лалатовић.

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 17. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!