ЛАЛАТОВИЋ: НАЈБИТНИЈА УТАКМИЦА

Дебитант у Супер лиги Србије, екипа Младост ГАТ нема избора у сутрашњој утакмици са Колубаром. Игра јој само победа како би задржала шансе за очување статуса у елити. 

– Пред нама је најбитнија утакмица од мог доласка. Стиже нам Колубара, која јури плеј-оф. Сутра не сме да постоји грешка , немамо победу на нашем терену од новембра месеца и играчи су тога свесни. Прво полувреме са Црвеном звездом је репер како треба да изгледамо. Надам се да ћемо против Колубаре забележити жељена три бода, која би нам много значила у будућности – каже шеф стручног штаба, Ненад Лалатовић.

По Лазаревчане највећу опасност представљаће Милан Видаков, стрелац оба поготка на стадиону ,,Рајко Митић“.

– У дуелу са београдским црвено-белима смо показали да можемо са свима да играмо, али и да имамо квалитет. Верујем да ћемо то показати и сутра и тријумфовати после дуже времена – закључио је Видаков, Вошин нападач на позајмици у Младости ГАТ.

Двобој између домаће Младости ГАТ и гостију из Лазаревца, екипе Колубаре на програму је у среду од 18.45 часова на ,,Карађорђу“. Улаз на трибине је бесплатан саопштили су из млађег новосадског суперлигаша.

ФОТО: Fedor Janos

Извор: http://www.nsfudbal.com

ОБЈАВЉЕНО: 04. 04. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!