ЛАЗАР ЧОРДАШИЋ ОСТАО У АДОРЈАНУ

ТИСА ИСПРЕД ИСЛАНДА

Лазар Чордашић (34) ових дана био је као на жеравици, чекао је разговор са Чабом Боршошем, власником и финансијером Тисе, од чије одлуке је зависило да ли ће даље носити дрес српсколигаша. Више нема дилема, искусни везни играч постигао је договор на обострано задовољство, па ће још пола године бити део овог колектива.
– Разовор је био коректан, брзо смо стигли до договора, као што смо то учинили и пролетос када сам дошао, Постојала је и варијанта да се вратим на Исланд где сам провео две лепе године, али договор са Тисом више ми одговара. Оформио сам породицу, кћерка Маша има девет месеци, па ми се због тога није одлазило из Оџака и Србије. Сада остаје да сву пажњу посветим припремама и што спремније дочекамо првенство – каже Чордашић.
У протеклој сезони изборен је опстанак у последњем колу.
– Остварили смо циљ, можда смо могли да то учинимо и раније, али било је неких неочекиваних резултата у финишу. Тренер Булатовић задовољан је оним што сам показао на 13 утакмица.
Искусни играч иза себе има много утакмица у Супер, Првој и Српској лиги, правовременим и прецизним пасовима упошљавао је саиграче, па су често долазили у повољне позиције за голове.
Чордашић је у Оџацима тренирао десетак дана уз помоћ проф. Гојка Шкундрића, па је спремно дочекао прве тренинге у Тиси.

Р. Медић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 12. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!