pinuppin up kzmosbetmostbet online1win slot

ЛАЗАР РОСИЋ ПОНОВО У ВОЈВОДИНИ!

Лазар Росић је од данас нови члан ФК Војводина!

Росић (30) рођени је Крагујевчанин игра на позицији штопера, а за „стару даму“ већ је наступао у сезони 2015/16, када је након одличних партија (28 утакмица, три гола) реализвао трансфер у португалску Брагу.

У Португалу је наступао три сезоне за Брагу, потом и за Насионал и Мореиренсе, а потом је прошлог лета отишао на Блиски исток, пошто је потписао за Кор Факан из Уједињених Арапских Емирата.

Након што му је истекао уговор, Росић се враћа у српски фудбал, у ком је пре Војводине наступао за Шумадију 1903, Раднички 1923 и Раднички Ниш.

Росић је данас и званично потписао уговор на две године и не крије да је срећан што се вратио на „Карађорђе“.

– Јако сам срећан што сам се вратио, о чему одавно размишљам, али је сада био прави тренутак. Ту одлуку додатно су ми олакшали људи из клуба који су показали огромну жељу да поново обучем дрес Војводине. Нисам имао ни најмању дилему око повратка и мислим да се враћам у правом тренутку. Лично осећам да сам у најбољим годинама, а и Војводина у последње време иде узлазном путањом и желим да се ускоро боримо за све трофеје и да се коначно домогнемо те јесени у Европи – рекао је Росић.

Он ће се моментално прикључити екипи Радослава Батака.

– Већ данас крећем са тренинзима, али биће ми потребно неколико дана да пронађем ритам и верујем да ћу већ од следеће недеље бити на располагању екипи и стручном штабу – нагласио је Росић.

Извор: http://www.fkvojvodina.rs

ОБЈАВЉЕНО: 02. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!

Go to Top