ЛАЗАР ВРЕКИЋ, ЈУНАК НОВОГ САДА НА ПРЕМИЈЕРИ И ПОБЕДИ У ДУЕЛУ СА ОФК БЕОГРАДОМ

СРЦЕМ ДО ТРИЈУМФА

РФК Нови Сад тријумфално је почео други део првенства. У важном дуелу за бег са зачеља, савладао је ОФК Београд после маестралне игре целог тима.

Јунак велике победе је Лазар Врекић, офанзивни везиста, у 65. минуту постигао је сјајан гол и донео велику радост навијачима који су били у великм броју на стадиону у Челарево.

На позајмицу из Чукаричког игра за Канаринце и ако овако настави Брђани би брзо могли да га врате.

– Ово је мој први гол у сениорској каријери и срећан сам. Ово нисам могао ни да сањам, постићи гол против лидера, а још за три велика бода. Тријумфовали смо срцем, дали смо све од себе да остварио циљ. Знали смо да неће бити лако, али испунили смо све договорено у свлачионици. Ово је тријумф колектива, а мој гол била је само јагода на врху торте – рекао је Лазар Врекић.

Млади везиста каже да се са саиграчима неће зауставити на овом успеху. 

– Одрадили смо сјајно припреме, што је могло да се види у првом званичном мечу, јер смо надвисили „романтичаре“, нисмо им дали да дишу, битно је и да нисмо имали пад у игри што се дешавало у првом делу такмичења. Имамо млад тим и спреман је за велика дела. Ривали ће погрешити ако нас потцене због јесењих резултата, ухватили смо залет и идемо даље. Оптимиста сам, можемо до опстанка. Не плашимо се никога и са свима ћемо да се надигравамо. Шеф Видак Братић, верује у нас од када је стигао у клуб и увек нам говори да смо рођени победници – рекао је Врекић.

Б. Ивановић

ДО ЛЕТА НА ДЕТЕЛИНАРИ

Лазар Врекић (19) добио је шансу код тренера Видака Братића и показао да је пред њим лепа будућност. На лето би требало да се врати у Чукарички.

– Сада сам. фокусиран само на РФК Нови Сад и не желим о томе да размишљам. Најважније је да изборимо опстанак, а после ћемо да видимо шта ће бити. Волео бих да се вратим на Баново брдо, Чукарички ми је матични клуб – каже Врекић.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 27. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!