ЛАЗЕТИЋ: БИЋЕ МНОГО ПРОМЕНА У ЕКИПИ ЗБОГ ФИЗИЧКОГ И ЕМОТИВНОГ ЗАМОРА

Тренер ТСЦ-а је истакао да се у клубу труде да увек изведу најбољи тим на терен, тачније играче који су сто одсто спремни за меч и за које смо уверени да могу да донесу победу

Тренер ТСЦ-а Жарко Лазетић рекао је да је сваки исход могућ у елиминационој утакмици, као и да је његов тим имао мало времена за припрему пред осмину финала Купа Србије.

– Утакмица пред нама је елиминациона, што само по себи говори колико је важна и да у њој можемо да очекујемо све. Имамо само два дана за припрему, распоред је изузетно згуснут, у шест дана играмо три меча и једино што је добро је што су сви на нашем терену – рекао је Лазетић, пренео је клупски сајт.

Фудбалери ТСЦ-а дочекаће у среду у Бачкој Тополи екипу Железничара из Панчева, у мечу осмине финала Купа Србије.

Лазетић је додао да Железничар упркос наступу у Првој лиги има суперлигашки селектиран тим.

– Од доласка тренера Сивића, кога добро познајем и кога зову „специјалиста за Купове“, јер их је у Мађарској освојио два, имају изузетну серију добрих резултата и победа. Пратим Прву лигу и верујем да ће следеће сезоне и они бити у суперлигашком друштву – рекао је он.

ТСЦ је у недељу у 18. колу Супер лиге Србије на свом терену поражен од Партизана 3:2.

Тренер ТСЦ-а је истакао да се у клубу труде да увек изведу најбољи тим на терен, тачније играче који су сто одсто спремни за меч и за које смо уверени да могу да донесу победу.

– Мој став је да професионални фудбалери могу да играју на четири дана, али с обзиром на овако згуснут распоред, недеља, среда, субота, биће много промена у нашој екипи које неће зависити само од физичког, већ и од емотивног замора. Сигурно је само да Ћалушић, због суспензије, неће играти, а за остале ћемо проценити после тренинга – закључио је тренер ТСЦ-а.

Нападач ТСЦ-а Стефан Вукић истиче да ће утакмица бити занимљива, као и да је Железничар квалитетан тим који бележи одличне резултате у Првој лиги.

– Морамо од старта да наметнемо нашу игру и интензитет. Трудићемо се да будемо максимално фокусирани и да дамо све од себе како бисмо дошли до победе и пласмана у даљи ток такмичења, што нам је од велике важности – закључио је Вукић.

Утакмица ТСЦ-а и Железничара из Панчева на програму је у среду од 16.30.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 08. 11. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!