ЛАЗЕТИЋ: ДАЋЕМО СВЕ ОД СЕБЕ ЗА ПОБЕДУ

Фудбалери ТСЦ-а у суботу, 16. априла од 14 часова гостују екипи Чукаричког у 31. колу Суперлиге, са намером да добром партијом започну плеј-оф.

Шеф стручног штаба ТСЦ Жарко Лазетић истакао је да ће утакмица са Чукаричким бити тежак дуел, с обзиром да је клубса Бановог брда годинама у самом врху српског фудбала..

– У претходном периоду смо имали жесток ритам, три утакмице у осам дана, од којих су две биле са Црвеном звездом и Партизаном. Успешно смо затворили круг победом против Вождовца, после чега смо, коначно, добили целу недељу да се мало прегрупишемо, припремимо и опоравимо. Момци су у добром моменту, знају шта да очекују и колико је тешко играти на Бановом брду,  јер смо пре само месец дана тамо одиграли добру утакмицу, рекао је Лазетић.

Лазетић је нагласио да од тима очекује даиз утакмице у утакмицу напредује и да тако покуша да остварипостављене циљеве.

– Да смо могли да бирамо, сигурно је да ово не би био наш избор. Пред нама је утакмица од велике важности, после које и ми и Чукарички играмо против Звезде и Партизана, а зна се колико је то напорно и колико је тешко узети им бод“, рекао је Лазетић и додао: “Са психолошке стране ни једној екипи није свеједно акоиз три утакмице не освоји ни један бод. Лига је ове године таква да готово свака утакмица са собом носи велики притисак, бодови се тешко узимају,па иако смо на то навикли, знамо да неће бити лако.

Шеф стручног штаба ТСЦ-а се осврнуо и на игру противника у претходном периоду.

– Чукарички се у последњих неколико година позиционирао уз Звезду и Партизан као клуб који је увек у врху табеле, а и ове године су успели да потврде квалитет и да се издвоје на трећој позицији. У последњих осам утакмица нису доживели пораз и све то нас упозорава на опрез, али моји играчи су показали да их управо утакмице са највећим ривалима додатно мотивишу и на њима смо добри. Озбиљно тренирамо и надам се повољном резултату, рекао је Лазетић и додао да ће ТСЦ дати све од себе за победу.

Играч средине терена Михајло Бањац се сложио да се екипа добро припремила за утакмицу против одличног противника.

– Релативно скоро смо играли са против њих, тако да мислим да их добро познајемо и спремни смо за дуел у недељу. Верујем да ће то бити добар почетак плејофа и добра утакмица – казао је Бањац.

ФK ТСЦ заузима 4. место на табели са 41. бодом. Чукарички је 3. на табели са 54 освојена бода. Утакмица Чукарички – ТСЦ играће се у суботу 16. априла од 14 часова на стадиону на Бановом брду у Београду. Пренос је обезбеђен на каналу Арена спорт 1.

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 15. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!