ЛАЗЕТИЋ: ИГРАЧИ СВЕСНИ ПРОПУСТА, БИЋЕМО БОЉИ

Тренер Бачкотополчана најављује повољнији епилог меча с Војводином, од прошлонедељног

Тренер фудбалера ТСЦ-а Жарко Лазетић очекује да ће предстојећа суперлигашка утакмица са Војводином бити слична претходној, само са нешто измењеном поставом.

Свака утакмица је прича за себе, а на овој ће сигурно неки други играчи бити на терену. Војводини се враћа Црномарковић, док је наш Петровић добио картоне. Претпостављам да ћемо и ми и противник имати сличан план игре, али са новим тактичким детаљима – рекао је Лазетић, преноси бачкотополски клуб.

Фудбалери ТСЦ-а дочекаће сутра екипу Војводине на старту плеј-офа.

ТСЦ је прошле недеље у последњем колу првог дела првенства изгубио од Војводине у Новом Саду са 3:2. Лазетић је навео да је његова екипа извукла поуке из тог меча.

Играчи су и сами били свесни где су били пропусти, а шта је било добро. У суштини, немамо много тога да поправљамо, али направили смо процену који моменти су превагнули на страну Војводине па ћемо пробати да будемо још бољи, јер очекујемо да и они буду бољи – рекао је Лазетић коме ће ово бити јубиларна 100. утакмица на клупи тима из Бачке Тополе.

Сумирајући претходних 30 кола је навео да је задовољан постигнутим.

Тачно је да примамо много више голова, али их и постижемо. Резултати су ту и не бисмо се мењали ни са једном екипом. На месту смо на коме желимо да будемо и планирамо да ту останемо. Што се бодова тиче, изнад су очекивања и треба да задржимо тај ниво. Кад се сагледа однос победа и пораза екипа има добар континуитет и трудићемо се да остане такав до последње утакмице.

ФОТО: ЕПА/А. Чукић

Извор: https://www.zurnal.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 19. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!