ЛАЗЕТИЋ: МОТИВАЦИЈА ЈЕ КЉУЧ СВЕГА

Фудбалери ТСЦ Бачка Топола у уторак, 11. априла од 18ч, гостују у Београду екипи Вождовца у 30. последњем колу регуларног дела првенства са намером да одиграју добар меч и остваре победу.

Шеф стручног штаба Жарко Лазетић је констатовао да Вождовац, на челу са управом и тренером Марком Савићем, постиже сјајне резултате ове сезоне и да им честита на свему што су постигли са тако младом екипом.

„Екипи Вождовца треба скинути капу за резултате које су постигли, поготово обзиром на буџет којим располажу у односу на друге клубове и чињеницу да имају веома млад тим. Играју агресивно, борбено, тешко примају голове и постижу сјајне резултате. Препознаје се рука њиховог тренера и стручног штаба као и филозофија коју Вождовац гради годинама. Искуство са пријатељске утакмице коју смо играли пред почетак сезоне подсећа нас да је њима успевало да пронађу решење и извуку максимум иако смо ми били компактни и добри. Играче сам упозорио да уколико неко мисли да ћемо ми имати било какву предност због тога што су они растерећени јер заузимају седмо место на табели, боље да ни не креће са нама на пут“, рекао је Лазетић.

Шеф стручног штаба ТСЦ-а је додао да не жали ни за чим што се догодило на претходном мечу и да се ништа значајно не би променило нити да је ТСЦ победио.

„Мотивација је кључ свега и сматрам да моји момци могу на сваку наредну утакмицу да иду са самопоуздањем. Идемо у Београд мотивисани и спремни и уколико сваки играч да свој максимум, нећемо имати проблем, без обзира што је екипа Вождовца имала два дана више за припреме од нас, што је у овој фази сезоне веома важно. Припремили смо се као и за сваку другу утакмицу до сада, форсираћемо  свој стил игре и даћемо све од себе да победимо“, закључио је Лазетић

Везни играч Ифет Ђаковац је похвалио игру Вождовца, али је истакао да ће ТСЦ играти веома мотивисано.

„Вождовцу гостујемо у последњем колу регуларног дела првенства и сигурно је да нас чека тешка утакмица против квалитетног противника који је заиста заслужено у плеј-офу. Наравно, ако ми будемо прави и ако испунимо све захтеве које шеф стручног штаба постави пред нас, верујем да ћемо се из Београда вратити непоражени“, казао је Ђаковац.

Утакмица 30. кола Moцарт Бет Суперлиге Србије се игра у уторак, 11.04.2023. у Београду од 18.00х, директан пренос обезбеђен је на каналу Арена Премиум 2. ТСЦ је тренутно 2. на табели са 59 освојених бодова, екипа Вождовца је 7. са 39 бодова.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 10. 04. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!