ТСЦ у другом колу плеј-офа Суперлиге (среда, 16 часова) дочекује Црвену звезду. У клубу из Бачке Тополе уверени су да ће то бити феноменална утакмица и спектакл за публику.

– Очекујемо пуну Арену и  феноменалну утакмицу. Потрудићемо се да се покажемо у најбољем светлу, као што то умемо. Пре свега, не желимо да изгубимо прилику да победимо Црвену звезду, јер то се ретко дешава. Они су у протекле четири године изгубили, чини ми се, само два пута од других тимова, а да то није Партизан. Тако да на ову утакмицу гледамо из те перспективе, да урадимо нешто велико – истиче Жарко Лазетић и најављује празник фудбала.

Тренер ТСЦ је истакао да не воли растерећење које неки клубови имају када играју против Звезде или Партизана, па на тим утакмицама одмарају играче и чувају се картона.

– Дешава се да екипе када играју против Звезде или Партизана одмарају играче, чувају се картона. Ми не размишљамо тако, сваку утакмицу гледамо као прилику и не занима нас за шта се бори противник, јер ми смо клуб који има своје амбиције и циљеве, а на свакој утакмици игра на победу. Волео би да љути то тако схвате и доживе.

Велики број повређених играча, представља проблем као за сваки клуб, али не нерешив.

– Имали смо играче који су били болесни и који су тек почели да тренирају, а и даље смо без Долмагића, Стојиљковића, Шкулетића, Пинта и Томановића који се повредио на утакмици против Звезде, поломио прст и нећемо га имати на терену још три или четири недеље, а можда и до краја сезоне. Доста смо ослабљени, али свакако у бољој ситуацији него пред утакмицу са Вождовцем или Чукаричким, тако да очекујем да сви играчи буду максимално концентрисани и на нивоу задатка.

Без обзира на ове жеље, Лазетић је свестан да игра против изузетно јаког противника.

– Шта рећи када играте против екипе која је шампион последње четири године. Поменуо сам да они врло ретко губе или играју нерешене утакмице. Партизан као наш други најбољи тим уз Звезду није успео да им да гол у три утакмице. То све говори каква нас утакмица очекује. Са наше стране, ми ћемо дати све од себе да остваримо по нас повољан резултат – оптимистa је Лазетић.

 

 

Извор: http://www.zurnal.rs/