ЛАЗЕТИЋ ОПРЕЗАН ПРЕД ВОЖДОВАЦ: НЕЋЕМО ОДМАРАТИ ИГРАЧЕ, НЕ РАЗМИШЉАМО НА ТАЈ НАЧИН (ВИДЕО)

Тренер ТСЦ-а из Бачке Тополе Жарко Лазетић рекао је да неће одмарати играче у предстојећој првенственој утакмици против Вождовца.

– Ми увек желимо да изведемо најбољи тим на терен. Често вршимо измене јер имамо добру групу играча и добро оформљену екипу тако да не зависимо од појединаца. Гледаћемо да на свакој утакмици извучемо максимум, нећемо одмарати играче због неког следећег дуела јер на то немамо права и не размишљамо на тај начин – рекао је Лазетић.

Фудбалери ТСЦ-а играју у петак од 19 часова на свом терену у Бачкој Тополи против Вождовца, утакмицу 15. кола Супер лиге Србије.

– Од утакмице до утакмице правићемо тим тако да у односу на нашу игру и противника највише профитирамо. Сматрам да професионални фудбалери у добрим условима не треба да имају проблем да играју на три, четири дана. Тиме се водимо и спремни смо на све што нас очекује – навео је Лазетић.

Он је похвалио београдску екипу.

– Видим изванредан Вождовац који је изгубио само од Чукаричког и Партизана, што је вероватно и реално, док су у свим другим утакмицама побеђивали. У сезону су ушли са одређеним променама и види се да је то клуб који организационо и у сваком смислу, из године у годину јача и показује да заслужује велики респект. Прошле године су се заједно са нама и Радничким из Ниша борили за Европу и срж тог тима је остао исти. Стабилност им пре свих дају голман и задња линија, тешко примају голове и добро су организовани – рекао је Лазетић.

Вождовац је у прошлом колу изгубио од Партизана са 0:4, а одбрамбени играч ТСЦ-а Горан Антонић рекао је да тај резултат не сме да завара његову екипу.

– Очекујем интересантан меч јер Вождовац игра квалитетан фудбал и на заслуженом су месу на табели. Морамо да изађемо максимално опрезно и да пробамо да их победимо на нашем терену – навео је он.

ТСЦ је други на табели са 29 бодова, а Вождовац заузима шесто место са 23.

У петак се играју и утакмице Младост ГАТ – Младост (15.00) и Нови Пазар – Војводина (19.00).

 

 

Извори: https://www.youtube.com/user/fktscbackatopola и http://www.zurnal.rs/ 

ОБЈАВЉЕНО: 13. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!