ЛАЗЕТИЋ: ОВОМ УТАКМИЦОМ НАМ ПРАКТИЧНО ПОЧИЊЕ ПЛЕЈ-ОФ

Фудбалери ТСЦ у петак 29. марта од 18ч у 27. колу Суперлиге дочекују екипу београдског Вождовца на свом стадиону ТСЦ Арена, уверени да ће пред својим навијачима приказати добру игру и освојити нове бодове.

Шеф стручног штаба Жарко Лазетић истакао је значај утакмице са Вождовцем, с обзиром да се ради о фантастичној екипи.

„Вождовац не да није слаб него је фантастичан. Ја сам импресиониран начином на који играју у овој полусезони. Посебан изазов ми је да припремам утакмице против њих и капа доле њима као клубу. инспирисали су ме, а и било је времена, па сам погледао све њихове утакмице. Отишла су им четири играча и тренер, али и даље Играју сјајан пресинг што се баш видело против Звезде и Новог Пазара. На импресиван начин су дошли до бода у Пазару, са Звездом су били егал на крају и ценим одлучност којом спроводе све што се од њих тражи. За мене је ово најизазовнија утакмица а рекао сам играчима да и њима треба да буде, јер Вождовац само по бодовима није добро стартовао, али по начину игре се види колико су квалитетни. Напредовали су у односу на прошлу сезону и једва чекам утакмицу јер сам сигуран да ће бити одлична“, рекао је Лазетић.

Лазетић је нагласио да су осим Кувељића, који се јуче повредио, сви други играчи добро и опорављено, тако да ће осим њега, и на дуже одсутног Ћалушића, остатак екипе бити на располагању. Искористио је и прилику да позове навијаче да у петак у што већем броју дођу на ТСЦ Арену јер ће утакмица бити одлична.

„Обе екипе гаје сличан стил игре па ће дуел бити великог интензитета, са пуно надмудривања и надигравање са обе стране, прави европски. Пре паузе смо били у добром моменту са победама и много постигнутих голова, а верујем да тонус није опао током паузе“, рекао је Лазетић и констатовао:

„Овом утакмицом нама практично почиње плеј – оф, следе нам Нови Пазар, Чукарички и Војводина, а затим прави плеј – оф . Све су то важне утакмице којима се радујемо и за какве тренирамо. Улазимо у део сезоне у коме више не треба мотивисати играче, сви знају да је у игри све мање бодова и времена да се нешто постигне или престигне. Свака утакмица ће бити одлучујућа и сваки играчи у Лиги ће бити мотивисан. Резултат ће зависити од тога како се припремимо и како спроведемо оно што желимо“.

Нападач Александар Ћирковић такође је похвалио игру Вождовца и сложио се са тренером да неће бити лако.

„Очекује нас тежак меч јер противник игра леп и модеран фудбал, али ако ми будемо мотивисани и на нивоу верујем да ћемо победити. Играо сам у том клубу и вежу ме лепе успомене. Вождовац игра добар фудбал и треба тако да настави па ће и резултат доћи. Желим им све најбоље, али од утакмице против нас, а ми ћемо се у петак потрудити да наметнемо своју игру и надам се да ће то бити довољно за победу“, рекао је Ћирковић.

ТСЦ тренутно заузима 3. место на табели Суперлиге Србије са 53 освојена бода. Противник ТСЦ у овом колу, Вождовац, је 11. на табели 30 бодова. Утакмица се игра у петак 29. марта од 18ч на стадиону ТСЦ Арена у Бачкој Тополи. Пренос је обезбеђен на каналу Арена Премиум 1.

Извор: http://www.srbijasport.net

 

ОБЈАВЉЕНО: 28. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!