ЛАЗЕТИЋ ПОСЛАО РЕЗЕРВНОГ ГОЛМАНА У СУБОТИЦУ: КАНАЂАНИН ИЗ ТСЦ-А ПРЕШАО У СПАРТАК

Никола Бурсаћ до краја сезоне на позајмици

(Од дописника Моцарт Спорта из Бачке Тополе)

Није било одлазака из Бачке Тополе ове зиме, али ће један, ипак, бити регистрован. Како незванично сазнаје Моцарт Спорт, Никола Бурсаћ ће до краја сезоне бранити за Спартак.

Нагласио је Жарко Лазетић да су одласци могући само у случају играча са мањом минутажом па ће тако млади голман на шестомесечну позајмицу у редове ривала.

Бурсаћ није успео да забележи ниједан минут ове сезоне у ТСЦ-у, иако је летос планиран као први чувар мреже. После припрема је претрпео повреду која га је избацила из протокола пред први меч против Чукаричког, те је шансу искористио одлични Вељко Илић. Све мечеве свог тима је од тада Бурсаћ посматрао са клупе, док се као алтернатива првом чувару мреже наметнуо искусни Ненад Филиповић који је три пута заузео место међу стативама.

Фудбалер који поред пасоша Србије поседује и канадски је дошао у ТСЦ лета 2018. и бранио за омладински тим. Калио се у редовима Радничког из Сремске Митровице где је прошле сезоне у Моцарт Бет Првој лиги забележио 19 наступа, на шест је сачувао мрежу. Прве фудбалске кораке је забележио у екипи Јорк Јунајтед у Торонту, где је и рођен.

Да ли је по среди повреда првог чувара мреже Спартака Филипа Манојловића, или желе да у Суботици појачају конкуренцију? Осим поменутог бившег голмана Хетафеа и Црвене звезде, Суботичани имају на располагању и Мишу Дубљанића, те младог Марина Дулића.

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 10. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!