ЛАЗЕТИЋ ПРЕД ФРАЈБУРГ: ДА БУДЕМО ХРАБРИ И ОДЛУЧНИ

Ако постоји неки низ, нека се настави сутра па да победимо на домаћем терену – наводи Жарко
 

– Очекивања су највећа могућа као и увек, без обзира на снагу противника. Јасно је ко је фаворит на папиру. Тако је на свакој утакмици Лиге Европе и Лига шампиона.

Фудбалери ТСЦ-а дочекаће сутра Фрајбург у утакмици 3. кола А групе Лиге Европе.

– Ради се о јако организованој екипи, која се у Бундеслиги до последњег кола бори за Лигу шампиона. Биће ми драго да упознам човека који је већ 12 година у том клубу, што говори доста о њему као тренеру али и о клубу. Имају изузетно добар систем, механизме, у свим фазама су организовани. Са Јувентусом су играли изванредне утакмице прошле године, победили у Пиреју што никад није лако. Пуно дају голова и примају, али на каквом нивоу? Видећемо колико ћемо успети да се супротставимо, желимо да поновимо приступ као на претходним утакмицама.

ТСЦ је у првом колу поражен од Вест Хема (1:3), да би у другом одиграо нерешено са Олимпијакосом (2:2).

– Ако постоји неки низ, нека се настави сутра па да победимо на домаћем терену. То је додатна доза оптимизма, на резултат не може да се утиче али може на многе друге ствари у тој игри. Имали су и они чиме да се баве што се тиче нас. Желим да будемо храбри и одлучни као што смо били у претходним утакмицама. Видећемо да ли ћемо успети да будемо на највишем нивоу.

Лазетић је истакао да његов тим ни за сутрашњи меч неће мењати приступ.

– Нисмо се ни против Вест Хема определили да будемо ниско, они су нас квалитетом спустили, никада не мењамо идеју игре нити приступ. Бићемо спремни на то, али припрема сваке утакмице је иста као и свака до сада. Приступ је да знамо шта ми радимо са лоптом, као и без лопте у свакој зони терена, нећемо мењати своју идеју у којој су заступљене све фазе игре. Ако се будемо бранили бранићемо се сви, играчи, ми са клупе, публика, идеја ће бити да покушамо да се наметнемо игром.

Утакмица ТСЦ – Фрајбург на програму је сутра од 18.45.

ФОТО: ФК ТСЦ

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 25. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!