ЛАЗЕТИЋ ПРЕД НАПРЕДАК: НЕКИМА НИСАМ БИО ЈАСАН ПОСЛЕ ПАЗАРА

“Напредак је захтеван противник, против Партизана је био бољи већим делом утакмице”, каже тренер ТСЦ-а

(Од дописника Моцарт Спорта из Бачке Тополе)

Поражени су на почетку пролећног дела првенства фудбалери ТСЦ-а, па су очекивања пред меч са тимом из Крушевца порасла. Меч у оквиру 21. кола Моцарт Бет Суперлиге игра се у суботу од 14 часова, а Жарко Лазетић се осврнуо још једном на претходни меч у којем је његов тим поражен преокретом.
„Изгледа да некима нисам био јасан после утакмице у Новом Пазару. Да појасним, одиграли смо лошу утакмицу у односу на стандарде, на оно како смо навикли и очекивали и то је чињеница. Нагласио сам то и честитао противнику на заслуженој победи. Ипак, оно чиме нисам био задовољан апсолутно је са разлогом и добро је што се од таквог пораза направила озбиљна фама. У првом колу свако жели да стартује што боље и причу о тој утакмици можемо да затворимо констатацијом да смо одиграли лоше и да сам је лоше водио и припремио“, казао је Лазетић.

Сматра тренер екипе која заузима треће место на табели да је сутрашњи противник квалитетан, те да резултати не говоре онако како Крушевљани заправо играју. Задовољан је и припремом своје екипе за предстојећи дуел у Бачкој Тополи.

„Напредак је захтеван противник који има одличног тренера и против кога смо већ два пута играли нерешено на домаћем терену. Дефанзивно су добро организовани, што се видело и на припремама на којима нису примили ни један гол, чак су и против Партизана били бољи током већег дела утакмице. Морамо добро да се припремимо и радује ме што смо ове недеље имали један од најбољих тренинга у последњих шест месеци на коме сам препознао озбиљност код играча. Били смо добри и по питању офанзивне организације и губитка лопте, а то ће нам бити важно. Из утакмице у Новом Пазару смо покушали да извучемо добре поуке а предстојећа ће дати одговор да ли смо у томе успели“, додао је Лазетић.

Нападач Саша Јовановић којем је ова сезона једна од бољих у каријери, сагласан је са шефом струке и најављује квалитетну утакмицу узевши у обзир и претходни дуел ове две екипе.

„Гледао сам утакмицу коју је Напредак одиграо против Партизана и стварно је био добар. У првом делу првенства смо против њих имали тешку утакмицу са много шанси на обе стране, али која је завршена нерешеним резултатом 0:0. Добро је што играмо код куће и надам се да ћемо уз помоћ наших навијача освојити три бода која су нам у овом моменту јако битна“ рекао је Јовановић.

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 10. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!