ЛАЗЕТИЋ ПРЕД НОВИ ПАЗАР: СПРЕМНИ ДА СЕ ПОБИЈЕМО

Шеф стручног штаба ТСЦ-а очекује тежак меч против Новог Пазара

Жарко Лазетић се осврнуо на протекле припреме и нагласио да су биле сличне претходним, да у тиму влада стандардно добра радна атмосфера и да сви играчи имају добре радне навике. По његовом мишљењу учинци на припремним утакмицама су били променљиви, али да то овог пута није био приоритет, већ је рађено на унапређивању игре и стицању физичке спремности.

„Ово су биле наше треће заједничке припреме и то је наша највећа снага. Нећу да тврдим како никада нису биле боље и успешније, то ће показати време и резултати у мају. Када будемо сводили рачуне видеће се колико су биле успешне“, рекао је Лазетић.

Пред прву утакмицу у наставку Moцарт Бет Суперлиге, тренер ТСЦ-а је оценио Нови Пазар као тешког противника, кога нико не сме да потцени.

„Верујем да ће утакмица у недељу, прва после тромесечне паузе, бити тешка и специфична, поготову што свако прво коло крије бројне недоумице“. 

Лазетић је подсетио да је Нови Пазар једини клуб који је уз Звезду имао седам везаних победа у јесењем делу, као и да су уз Партизан једина екипа која је успела да победи ТСЦ и то у Бачкој Тополи. Тополчани су још увек без пораза у гостима.

„Верујем да ћемо успети да играмо боље него у првом делу полусезоне, иако смо свесни да неће бити лако. Покушали смо да се добро спремимо за наставак првенства који ће свакако бити специфичан. Нови Пазар је изванредан противник, има одличне играче на челу са новим тренером, за кога сматрам да им се сјајно уклопио у целину, како својим карактером, тако и по амбицијама. Никоме не би било лако да прво коло, још у зиму, игра против Новог Пазара. Да смо могли да бирамо то сигурно не би било тако. Са друге стране вероватно ни ми њима нисмо најпожељнији гост и уз све комплименте противнику спремни смо да се фудбалски „побијемо“ и да ћемо тражити своје шансе. Претпостављам да неће бити велике и лепршаве игре, али сигурно ће бити узбудљиво, борбено и напето. Иако у овом тренутку нисмо најспремнији и немамо темпирану форму, покушаћемо да дамо свој максимум и мислим да смо довољно добри да одиграмо квалитетну, мушку, утакмицу и да ће то бити довољно за победу“, казао је Лазетић.

Везни играч Милан Радин, који је у Бачку Тополу дошао као појачање у зимском прелазном року, сложио се са својим тренером око тежине предстојеће утакмице.

„Пред нама је прва првенствена утакмица након дужег периода, тачније од новембра, и самим тим очекујем специфичан меч. Свако ко прати домаћи фудбал зна да су гостовања у Новом Пазару најтежа. Чека нас мотивисан противник, који има велику подршку својих навијача. Терен им није у сјајном стању и знам да нам неће бити лако. Ипак, имали смо довољно времена да се припремимо и са нестрпљењем очекујемо меч.“, закључио је Радин.

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 04. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!