ЛАЗЕТИЋ: ПРВО ШТО САМ ПОМИСЛИО ДА СМО РАНО ДАЛИ ГОЛ ЗА ОВАКАВ МЕЧ

ТСЦ је водио у Лондону, а онда је бранилац титуле у Лиги конференције Вест Хем преокренуо – 3:1

Жарко Лазетић, тренер ТСЦ-а, видљиво разочаран после меча у Лондону. Били су његови пулени тако близу изненађења, али…

– Разочаран сам поразом! Имали смо добру прилику да постигнемо нешто више, али смо је пропустили. Они имају екстра квалитет из прекида. Ворд Праус ставља лопту где год пожели. Ми смо то у првом делу добро исконтролисали, али не и у другом.

Појаснио је филозофију игре против Чекићара.

– Играли смо са нижом поставом, хтели да будемо агресивнији, јер они са лоптом нису нека ултра организована екипа, више играју индивидуално. Меч је ишао у смеру у ком смо желели, али… Прво што сам помислио да смо рано дали гол за овакав меч и квалитет који они поседују. Било је времена да уведу играче као што је Антонио. Нама је било битно да не играју он, Пакета и Ворд Праус, тако смо их некако видели, двојица су играла, а онда је ушао и Антонио и то им је донело прекид… Ми смо имали и повреду, трпели на прекиду и изгубили.

Многи су задовољни издањем Јовановића и саиграча, али Лазетић не до краја.

– Сви нешто честитају, озаерени су, али ја сам разочаран, јер смо имали добру прилику. Тако није било против Браге, овде смо више веровали, а ја бих волео да момци верују као после гола, тих пет, седам, десет минута више… тад смо били прави. Сад, да ли ћемо ми тако моћи да играмо… Ово је за Брагу напредак.

Мала станка, па „у главу“…

– Сад смо разочарани, тужни и несрећни јер смо осећали да можемо много више.

ФОТО: М. Рашић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 21. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!