ЛАЗЕТИЋ: РЕЗУЛТАТ НИЈЕ РЕАЛАН; KЕРКЕЗ: ЛЕКЦИЈА ЗА СВЕ, ПОСЕБНО ЗА МЕНЕ

Дерби првог кола Моззарт Бет Суперлиге одигран на Бановом брду окончан је убедљивом победом ТСЦ-а (4:1), а након освојеног целог плена против Чукаричког Жарко Лазетић није дозволио да га опије еуфорија.

„Резултат није реалан. Утакмица је била другачија и није требало да победимо са толиком разликом. Чукарички по квалитезту заслужује треће или четврто место и верујем да ће до тога стићи. Није била утакмица за уживање у лепршавој игри, био је егал дуел, али су нам прекиди значајно помогли да остваримо победу. Имали смо среће да постигнемо голове главом после прекида и да после искључења Kовача рутински приведемо утакмицу крају. Да смо могли да нацртамо почетак сезоне овако би изгледао“, казао је стратег ТСЦ-а.

За разлику од колеге из гостујућег табора Душан Kеркез није имао превише разлога за задовољство.

„Нисмо очекивали овакав пораз. Још увек тражимо фрому. Добро смо деловали у првом делу игре, али и прекиди су део утакмице. Врло лоше смо то одрадили и заслужено изгубили. Играли смо са једним од конкурената за Европу, утакмица је могла да превагне у нашу страну, али то је фудбал. Ово све може да буде лекција за све нас, посебно за мене. Сигуран сам да имамо квалитет, али ћемо морати многе ствари да поправимо“, казао је дебитант на челу стручног штаба Брђана.

Фото (Старспорт): Поздрав двојице тренера – Душан Керкез (лево) и Жарко Лазетић (десно)

 

 

Извор: https://www.mozzartsport.com/

ОБЈАВЉЕНО: 10. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!