Derbi prvog kola Mozzart Bet Superlige odigran na Banovom brdu okončan je ubedljivom pobedom TSC-a (4:1), a nakon osvojenog celog plena protiv Čukaričkog Žarko Lazetić nije dozvolio da ga opije euforija.

„Rezultat nije realan. Utakmica je bila drugačija i nije trebalo da pobedimo sa tolikom razlikom. Čukarički po kvaliteztu zaslužuje treće ili četvrto mesto i verujem da će do toga stići. Nije bila utakmica za uživanje u lepršavoj igri, bio je egal duel, ali su nam prekidi značajno pomogli da ostvarimo pobedu. Imali smo sreće da postignemo golove glavom posle prekida i da posle isključenja Kovača rutinski privedemo utakmicu kraju. Da smo mogli da nacrtamo početak sezone ovako bi izgledao“, kazao je strateg TSC-a.

Za razliku od kolege iz gostujućeg tabora Dušan Kerkez nije imao previše razloga za zadovoljstvo.

„Nismo očekivali ovakav poraz. Još uvek tražimo fromu. Dobro smo delovali u prvom delu igre, ali i prekidi su deo utakmice. Vrlo loše smo to odradili i zasluženo izgubili. Igrali smo sa jednim od konkurenata za Evropu, utakmica je mogla da prevagne u našu stranu, ali to je fudbal. Ovo sve može da bude lekcija za sve nas, posebno za mene. Siguran sam da imamo kvalitet, ali ćemo morati mnoge stvari da popravimo“, kazao je debitant na čelu stručnog štaba Brđana.

Foto (Starsport): Pozdrav dvojice trenera – Dušan Kerkez (levo) i Žarko Lazetić (desno)

 

 

Izvor: https://www.mozzartsport.com/