Фудбалери ТСЦ-а у суботу од 15 часова, на стадиону ТСЦ Арена, дочекују екипу Радника из Сурдулице у 13. колу Суперлиге уверени да ће пред домаћом публиком пружити добру партију и освојити нова три бода.

Шеф стручног штаба Жарко Лазетић је наглaсио да је репрезентативна пауза дошла у правом моменту и да верује да су је играчи добро искористили.

– Пауза нам је била потребна јер су играчи, без обзира на добре резултате, били доста истрошени и требао им је одмор, а онима са повредама и време за опоравак. Пред нама је захтевна утакмица против организоване екипе и максимално се спремамо за њу. Шокирало ме је када сам видео да Радник нема убележену ни једну победу, за мене је то био невероватан податак. Свестан сам да то може да буде проблем, јер то није реално и не може да се настави унедоглед. Ми ћемо учинити све што је у нашој моћи да се тај низ не прекине баш у овом колу – рекао је Лазетић.

Шеф стручног штаба ТСЦ-а сматра да су Сурдуличани направили добар потез довођењем новог тренера коме је успело да, у две првенствене и једној пријатељској утакмици, имплементира управо оно што тој екипи одговара.

– Пред нама је дисциплинован и организован противник, добар у офанзивним транзицијама.То им је у прошлој сезони донело резултате, а мислим да је екипаРадника данас чак јача у односу на претходну сезону у којој су били хит првенства. Нећемо се бавити табелом и утакмицу схватити олако. Не сматрамо се победницима пре него што меч почео. Напротив, мислим да је ова утакмица тежа и за припрему и за играње од многих које нас чекају наставку такмичења – закључио је Лазетић

Везни играч Лука Илић,који је у ТСЦ дошао као позајмљени играч из  француског Троа, је изразио задовољство што је стигао у Бачку Тополу.

– Дошао сам у клуб пре пар недеља и одмах почео са тренинзима и упознавањем нове средине. Први утисци су ми сјајни, као да се нисам вратио у Србију. Од играча, услова за тренинг  и стручног штаба,све је феноменално и више сам него одушевљен и задовољан. Једва чекам меч против Радника, за коју сам сигуран да ће бити занимљив. Ни једног противника не треба потценити, свако зна да игра фудбал и увек је неизвесно. Ако желимо да све буде добро по нас морамо бити максимално фокусирани и да дамо сто одсто – додао је Илић.  

ТСЦ је тренутно 3. на табели са 23 освојена бода, екипа Радника је 16. са четири бода.

 

 

Извор: http://www.zurnal.rs/