Задовољан сам напретком који смо направили и сигуран сам да ћемо наставити да подижемо ниво игре и у овој утакмици

Тренер ТСЦ-a Жарко Лазетић изјавио је у најави утакмице 3. кола Суперлиге против Партизана да колеги с клупе црно-белих Илији Столици жели све најбоље, али тек од наредне недеље.

ТСЦ ће сутра у 21 сат гостовати у Хумској, где је Лазетић као фудбалер играо у сезони 2007/08, а потом је од 2015. до 2019. био помоћни тренер у стручном штабу црно-белих.

– Неће бити лако, али увек је велико задовољство када играмо против доброг ривала. Партизан је довео нове играче и новог тренера, Илију Столицу, кога много поштујем. Он је успео да са мањим тимом какав је Вождовац, доминира кроз игру и дође до добрих резултата. Гледајући Партизан у утакмицама које су одиграли у припремном периоду, пре него ове у првенству, видим да то покушава и сада да уради. Верујем да ће успети у тој намери ако се његови играчи навикну на нове захтеве и ако добије њихову подршку. Ја му желим све најбоље, али наравно тек од наредне недеље – изјавио је Лазетић, а пренео званични сајт ТСЦ.

Тренер тима из Бачке Тополе поручио је да је његов тим спреман за гостовање у Хумској.

– Наравно, спремни смо за утакмицу, понављам да нам је највеће задовољство да играмо против јаких противника. Мислим да смо се после прва два одиграна кола добро наместили. Очекујем добру игру као у претходним утакмицама, поготовo оној у првом колу, и верујем да ћемо наставити да идемо узлазном путањом. Задовољан сам напретком који смо направили и сигуран сам да ћемо наставити да подижемо ниво игре и у овој утакмици – рекао је Лазетић.

Штопер ТСЦ Горан Антонић нада се позитивном резултату у Београду.

– Очекује нас тежак меч у који морамо да уђемо сто одсто мотивисани ако хоћемо да остваримо позитиван резултат. Неће бити лако, али пружићемо максимум и надамо се добром резултату – изјавио је Антонић за клупски портал.

После два одиграна кола у Суперлиги ТСЦ и Партизан имају по четири освојена бода.

ФОТО: ФК ТСЦ

Извор: http://www.zurnal.rs