Своје излагање шеф стручног штаба ТСЦ-а започео је освртом на речи колеге из Лучана, који је потенцијално најавио своју смену.

„Захваљем се Жунићу на лепим речима. Видео сам вест да је Станковић отишао из Пазара, а био тренер месеца. Жунић сад ово говори, Војводина је сменила Раставца који је донео неку свежину у наш фудбал. Мислим да то не води нигде, и да ово не води ничему. Можда ново руководство савеза може да стане на крај томе. Не знам шта ти људи добијају тиме и шта мисле. Нисам знао за Жунића, али колико је било смена то је просто невероватно. Тренер не може да промени више од два клуба, а клуб може колико хоће тренера. То је бесмислено. Имамо Раднички Крагујевац који је испоштовао свог тренера и видимо како им се то вратило“, истакао је Лазетић.

Нова победа ТСЦ-а је могла бити убедљвија, па су пред крај утакмице многи почели да мисле на меч са Спартаком када су Тополчани били бољи али и испустили два гола предности. Поново се видела блага нервоза у ногама играча тима који предводи Жарко Лазетић.

„Ми смо ушли нервозније у меч него што би требало, мало смо отишли са свим играчима напред ка њиховој задњој линији. Цвеле је скинуо терет који су играчи сами себи наметнули. Тај гол нас је мало ослободио, па и други, много шанси смо створили, могли смо дати још голова, али се све време осећао тај притисак, па смо у завршници промашивали. То је једна од ствари које морамо да променимо. Све су то неке ствари које нам се дешавају, али екипа мора да расте. Све утакмице ће бити теже и теже, као ова данас последњих пет минута. Момцима капа доле, нека се одморе три-четири дана, а ми се спремамо за паклено гостовање у Сурдулици“, рекао је Лазетић.

Жарко Лазетић (©MN Press)

Извор: http://www.mozzartsport.com