ЛАЗЕТИЋ: ВЕЛИКИ ТЕСТ, РАСТАВАЦ ТРЕНУТНО ТРЕНЕР СА НАЈБОЉОМ РЕПУТАЦИЈОМ У НАШЕМ ФУДБАЛУ (ВИДЕО)

Тренер ТСЦ-а Жарко Лазетић рекао је да ће предстојећа утакмица против Војводине у Супер лиги Србије бити велики тест за амбиције тог клуба пред наставак сезоне.

– Противник има изузетан тим, од појединаца ћу поменути само Немању Николића играча екстремних квалитета који у сваком тренутку може да реши утакмицу – рекао је Лазетић, преноси клуб.

– Између наших клубова постоји ривалитет, а ми смо срећни што смо компетитивни са њима. Једно је сигурно, утакмица пред нама ће бити велики тест за наше амбиције пред наставак сезоне – додао је он.

Фудбалери ТСЦ-а гостоваће сутра екипи Војводине, у утакмици 14. кола Супер лиге Србије.

ТСЦ тренутно заузима друго место на табели са 26 бодова, док је новосадски тим седми са 22 освојена бода из 12 одиграних кола.

– У добром смо моменту, добро играмо, имамо добар број бодова иако верујемо да увек може боље. Ипак, не узимамо ништа здраво за готово. Свака утакмица је прича за себе и лако се све преокрене, али ми ћемо учинити све што је у нашој моћи да овај добар низ што дуже потраје и да останемо овако такмичарски настројени као у досадашњем делу првенства – рекао је Лазетић.

Он је изразио задовољство чињеницом што је екипа Војводине, после две године у којима, по њему, није личила на себе поново онаква какву сви воле и очекују да виде.

По његовим речима, Војводина је направила изузетно респектабилан тим који заслужује, да после Црвене звезде и Партизана, буде трећи клуб у земљи.

– Скидам им капу на свему што су до сада урадили, пре свега на довођењу тренера са великим Т, господина Раставца који је, без увреде за друге, у овом тренутку тренер са најбољом репутацијом у нашем фудбалу – рекао је Лазетић.

– Срећан сам када видим како води екипу, како се опходи и какве изјаве даје, тако да је за мене изазов да се такмичим са једним таквим професионалцем – додао је он.

Утакмица Војводина – ТСЦ игра се сутра у 19 часова на стадиону „Карађорђе“ у Новом Саду.

 

 

Извори: https://www.youtube.com/user/fktscbackatopola и http://www.zurnal.rs/ 

ОБЈАВЉЕНО: 07. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!