ЛАЗЕТИЋ: ЗНАМО КАКО ЈЕ У ЛУЧАНИМА КОМПЛИКОВАНО ИГРАТИ ИЗ МНОГО РАЗЛОГА (ВИДЕО)

Тренер фудбалера ТСЦ из Бачке Тополе Жарко Лазетић рекао је данас да је увек компликовано играти у Лучанима против Младости, али да је његова екипа спремна да оствари добар резултат како би наставила добар низ и у добром расположењу отишла на двонедељну паузу у шампионату.

„Сигурно сви желе да оду на репрезентативну паузу у што бољем расположењу. Зато је и важна утакмица против Младости. Свакако знамо како је у Лучанима компликовано играти из много разлога, али смо спремни. Утакмица јесте померена за један дан и то нас сигурно мало ремети, али како је за нас, тако је и за екипу Младости“, рекао је Лазетић.

Фудбалери ТСЦ-а играју у петак од 19 часова у Лучанима против Младости, утакмицу 12. кола Супер лиге Србије.

„Ми смо у добром моменту, сви играчи су здрави и спремни осим Стефана Вукића, који је на двонедељној паузи због повреде леђа. Расположени смо за игру и очекујемо да ћемо бити на максимуму“, додао је Лазетић.

Он је честитао двојици својих играча Петру Раткову и Вељку Илићу на позивима у младу репрезентацију Србије.

„То је сигурно велика ствар и за нас и за њих. То ће им бити велики подстрек и награда за њихов рад, не само за ову, већи и све следеће утакмице“, навео је тренер екипе из Бачке Тополе.

ТСЦ је четврти на табели са 20 бодова, а Младост заузима 13. место са девет бодова.

 

 

Извори: http://www.zurnal.rs/ и https://www.youtube.com/user/fktscbackatopola

ОБЈАВЉЕНО: 15. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!