ЛЕП ПОГЛЕД СА ВРХА

СЛОБОДА (ДТ) ЛИДЕР ВОЈВОЂАНСКЕ ЛИГЕ ЈУГ

После три уводна кола Војвођанске лиге – југ, Слобода из Доњег Товарника је на врху, са максималних девет бодова, уз гол-разлику за поштовање – 9:1!

Дарко Баљак, шеф струке, може да буде задовољан, али највећи изазови тек следе. Тон игри дају најискуснији, Милош Јосимов, Душан Ђуричић и Борислав Терзић.

Милош Јосимов (38) у овој генерацији првотимаца Слободе је најискуснији:

– Леп поглед са врха. Не смемо, ипак, да се заваравамо, али оптимизам базирамо на одличним играма. Увек смо контролисали дешавања на терену и давали ритам утакмици. Као одбрамбеном играчу, најбитнији је да нам се мрежа што мање тресе. Добро се надопуњујемо, а са Терзићем се знам још из оног Доњег Срема. С друге стране, задовољан сам и учинком у фази напада: три угакмице – три гола.

Душан Ђуричић (32), као задњи везни је препознатљив:

– Максимално се трудимо да пратимо амбиције клуба. Већина момака тек је дошла у екипу, па је ниво игре задовољавајући, али верујем да ће бити боље.

Борислав Терзић (31), с великим успехом доказивао се у више клубова у Србији, али и у иноистрансгву.

– Идемо постепено, сви смо убеђени да можемо још боље. Најбољи показатељ је чињеница да људи све више долазе на утакмице и да причају да Слобода овако добро никада није играла. Идемо на прво место и то не кријемо!

Следећи изазов је гостовање Хајдуку из Дивоша.

– Добро се појачао – каже Јосимов. – Реч је о искусној и чврстој екипи, а зна да игра на резултат. Највећа опасност прети нам од Галића, дуго се познајемо, квалитетом је изнад овог ранга. Не претимо, само најављујемо жестоку борбу. Сигуран сам да ће гледаоци моћи да укивају.

Ж. Радивојевић

ИНТЕРНАЦИОНАЛЦИ: Ђуричић, Јосимов и Терзић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 02. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!